Speltips

Speltips Melbourne City - Adelaide

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-31 10:00 Spela här

Speltips Melbourne City - Adelaide
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.50 Speltips: Adelaide Över 1.5 mål
2014-10-31 10:00 Melbourne City - Adelaide Adelaide Över 1.5 mål 2.50 master

6/8 har det hittills blivit i A-League. Reken i cupen satt inte, dock räddades det av flera livespel under matchen, vilket jag hoppas många nappade på. Vi kör vidare, med en oerhört spännande match mellan Melbourne City och Adelaide!

Melbourne City är en av förhandsfavoriterna till att vinna A-League. Dock har man inte inlett lysande, där man fortfarande står utan en seger efter tre spelade matcher. Borta mot Sydney tog man en poäng efter en jämn match, hemma mot Jets blev det likaså, fastän man var det klart bättre laget. Senast, borta mot Victory i derbyt, blev det en klar 5-2-förlust, efter att man hade tappat ledningen två gånger om. Laget har visat sig vara väldigt bra i början av matcherna, för att sedan gå ner sig ju längre matchen lider. Man spelar med en ganska hög press vilket till slut leder till trötta ben samtidigt som man brukar lämna stora luckor bakom sig. Man har släppt in mål i varje match hittills, hela sju mål på tre spelade matcher. Fem mål senast.
Det är helt klart ett starkt lag med flera nya intressanta lirare. David Villa har verkligen imponerat, och detta blir hans sista match innan han drar vidare till New York. Extra med på hugget? Troligtvis. Annars har man även Mooy och Duff som är väldigt intressanta spelare.
City är helt utan några större avbräck.

Adelaide är minst lika bra som City, men till skillnad från City har man fått resultat för sitt fina spel. Laget har mött tre starka lag och gått segrande ur striden två gånger och fått med sig en poäng en gång. Borta mot Brisbane vann man med 1-2 efter att ha varit det klart bättre laget. Hemma mot oerhört starka Victory blev det 1-1 efter ett sent kvitteringsmål av bortalaget. Senast blev det en klar och bekväm seger hemma mot årets grymma Perth Glory, slutresultatet skrevs till 2-0 och man hade bud på en ännu större seger. Man har verkligen spelat in sig i spelet då många spelare är kvar från förra säsongen vilket har gjort det möjligt att utvecklas som lag. Laget kan både kontrollera matchen och kontra när det behövs, där ligger styrkan i deras spel. Vindsnabba yttrar med en stark Djite där framme är något otroligt giftigt för motståndaren.
I Adelaide saknas Ferreira, men det finns en otrolig bredd där bl.a Mabil eller Goodwin kan stå som ersättare.

Här tror jag att Melbourne City kommer att gå för seger, för dom är verkligen i behov av tre poäng. Det får alltså helt enkelt bära eller brista, och det återstår att se vad det blir. Jag vet inte riktigt, det är svårt att sia om dom kommer att lyckas slå Adelaide, i sådana fall, tror jag att dom måste göra minst tre mål som jag tror att dom är kapabla till att göra. Men, Adelaide, som troligtvis kommer spela mer tillbakadraget denna match, då jag förväntar mig en hög press från Citys sida, kommer man att få enorma kontringsmöjligheter(som t.ex Jets fick) och dom lyckades göra ett mål till slut, undra då vad detta giftiga Adelaide kan uträtta i så fall...

Jag tror på en väldigt bra och jämn match där båda lagen kan vinna och där små marginaler kommer att avgöra. På grund av hur oddsen är ställda, tycker jag, att Adelaide att göra minst två mål till otroligt fina 2.50 är det mest spelvärda spelet i matchen. Ska vi säga 2-2?

HUVUDSPEL: Adelaide United Över 1.5 mål @ 2.50 - 8/10

Övriga spel
HT resultat: BLGM & oavgjort @ 7.00 - 2/10
BLGM i båda halvlek @ 13.00 - 1/10
Målgörare: Cirio(Adelaide) @ 5.00 2/10

Lycka till vid rygg och rygga som vanligt på egen risk!

Mvh er kära Master :)

master - 30 Oktober, 2014, 23:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!