Speltips

Speltips Perth Glory - Newcastle Jets

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-01 09:30 Spela här

Speltips Perth Glory - Newcastle Jets
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 1.85 Speltips: 1
2014-11-01 09:30 Perth Glory - Newcastle Jets 1 1.85 master

Otroligt skön morgon efter att Adelaide lyckades vinna med 1-2. Satt oerhört fint och vi går vidare med ett ökat självförtroende. Mot nya höjder.
Härnäst väntar Glory mot Newcastle.

Perth Glory är ett betydligt bättre lag denna säsong än föregående och kommer helt klart vara med och slåss i toppen i år. Har inlett bra med två segrar och en bortaförlust. Gick vidare i cupen mot starka Melbourne Victory häromdagen och kommer med ett ännu större självförtroende till denna match. Keogh imponerar verkligen och gör mål på i princip alla lägen han får, ett väldigt bra nyförvärv. Annars har man bl.a Hersi och Mclaren som är vassa där framme. Bra offensiv minst sagt samtidigt som man har en relativt stabil defensiv. Dock har man mött väldigt bra lag än så länge och har ännu inte lyckats hålla nollan. Första nollan här, mån tro? Jag tror det faktiskt. Har ett relativt skadefritt lag och kommer till matchen med bästa möjliga trupp.

Newcastle Jets har inlett katastrofalt - tre raka bortamatcher! Lyckats, turligt nog, ta en poäng mot Melbourne City, där man blev totalt utspelade. Chanslösa senast mot mediokra Wellington där man förlorade med hela 4-1 och i premiären blev det också en förlust med 1-0 mot ett uselt CCM. Nä, Jets är inget vidare denna säsong. Förvisso har man bara lirat på bortaplan, men detta är inget lag som kommer att ta många segrar denna säsong. Spelar nu på bortaplan igen(!) och har en lång resa till sydväst och Perth Glory. Kan vara minst lika tröttsamt och jobbigt som Glorys 120 minuter långa match mot Victory för några dagar sedan.

Jets ska inte ha mycket att säga här, Perth Glory är ett klart bättre lag och kommer att vinna detta relativt enkelt. Jag brukar inte spela lägre odds än två gånger pengarna, men när vi får 1.85 på Perth Glory som är flera klasser bättre än Jets och ska egentligen ha ett odds till 1.60-1.65, så kör vi hårt!

HUVUDSPEL: Perth Glory @ 1.85 - 9/10

Övriga spel
Andy Keogh Målgörare @ 2.75 - 3/10
Perth Glory+Under 2.5 mål @ 4.00 - 2/10
Glory hörnor på liven kan också vara väldigt intressant om det inte kommer ett tidigt mål!

Lycka till vid rygg och rygga som vanligt på egen risk!

Mvh Master :)

master - 31 Oktober, 2014, 12:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lindholm - 2014-11-01 08:19:00

När Master rekar aussie e d bara att rygga....spelade pearth me 0-1 hcp + Roma rak. @9,75! :)

Kerman - 2014-11-01 07:27:49

Testar en RYGG så här på morgonkvisten så får man se hur denna lördag startar!