Speltips

Speltips Columbus Blue Jackets - Toronto Maple Leafs

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-11-01 00:00 Spela här

Speltips Columbus Blue Jackets - Toronto Maple Leafs
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.934 Speltips: Leafs ML
2014-11-01 00:00 Columbus Blue Jackets - Toronto Maple Leafs Leafs ML 1.934 hockeystick

Gårdags dubbel hittade hem efter att båda Chicago och Tampa Bay lyckades vinna. Hawks hade det klart tuffast då man låg under i början av tredje perioden, men lyckades vända och man hade ledningen tills svensken Mikael Zibanejad kvitterade med dryga minuten kvar av matchen. Matchen gick tillslut till straffar där skicklige Patrick Sharp var den enda som lyckades sätta en straff vilket gav oss vinsten. Tampa var det bättre laget och man hade en stabil 4-2 ledning innan Flyers kunde reducera med målvakten utplockad. Man skapade lite oro på slutet men Tampa kunde hålla undan och vinna med 4-3. Det betyder att vår dubbel gav vinst till fina 2.67. Skönt!

Columbus Blue Jackets - Toronto Maple Leafs

Goalies: McElhinney (confirmed) vs Bernier (probable)

Oktobers sista rek då vi vänder oss till en match mellan Jackets och Leafs. Jackets som börjar säsongen på ett bra sätt har åkt på ett par jobbiga smällar i truppen och man har nu 3 raka förluster och fullt naturligt har man det kämpigt för tillfället. Jag håller fortfarande Jackets som ett playoff-lag och det är såklart oerhört tidigt på säsongen, men man har ett par viktiga spelare skadade vilket ger oss ett bra läge på bortalaget i natt. Detta är såklart en oerhört jämn liga och när spelare blir skadade brukar andra spelare kliva fram, men självklart höjs vinstchansen på motståndarlaget.

Jackets då som sagt inledde säsongen på ett bra sätt där man vann 4 av de 6 första matcherna, men efter matchen mot San Jose där man vann i en fartfylld match har man haft det kämpigt och står nu på tre raka förluster. Det var i matchen mot Anaheim en av lagets stjärnspelare Cam Atkinson fick Ryan Keslers skridsko i ansiktet och det känns som efter det så har laget utsatts för en del oturliga moment. Man får säga att Jackets just nu är oerhört skadedrabbade och när dessutom laget stjärnmålvakt Bobrovsky är skadad samt en av lagets bästa backar i Wisniewsky är man sårbara bakåt.

Toronto fick utstå en del kritik i början av säsongen men efter att man slog Rangers med 6-3 har man ändå börjat hitta spelet lite bättre. Man har de senaste matcherna fått resultatet som man kanske förväntat sig och gör inga speciella tecken ifrån sig. Laget har lite problem för tillfället i powerplay där man endast gjort 1 mål på de senaste 25 försöken. I senaste matchen besegrade man svaga Sabres där Jonathan Bernier höll nollan. Det var nog en av hans enklare nollor i sin karriär då han endast fick 10 skott på sig och han kommer få jobba hårdare i natt.

Historiskt sett har Leafs haft det väldigt svårt för Jackets då man endast vunnit 1 gång de senaste 5 mötena. Dock inför nattens match ser jag Jackets skadeläge ge oss bra chanser på bortalaget. Det är för många viktiga spelare som saknas för hemmalaget.

Skador

Columbus: J.Wisniewski, A.Anisimov, M.Letsetu, S.Bobrovsky, M.Calvert, B.Dubinsky, N.Horton, B.Jenner
Toronto: B.Kozun, D.Booth

Jackets på hemmais är ingen lätt uppgift och Leafs har ju knappast haft lätt mot Jackets, men som skadeläget ser ut måste jag ändå se Leafs som favoriter till över 50%. Nån stans mellan 52-53% skulle ja ge de vilket ger oss ett odds på mellan 1.88-1.92. Bolagen bedömer just nu matchen 50/50 vilket gör att jag väljer spel på Leafs.

Nattens spel blir alltså:

- Toronto Maple Leafs ML @ 1.934 med 3/6 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 31 Oktober, 2014, 15:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Gnarly24 - 2014-10-31 22:59:25

Hur värt spel som helst! Skadorna är för tunga för att kunna stå emot ett tungt Toronto väljer att spela rak till 2.37 samt -1.5