Speltips

Speltips NY Rangers - Winnipeg Jets

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-11-02 00:00 Spela här

Speltips NY Rangers - Winnipeg Jets
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.833 Speltips: Jets U 2.5 mål
2014-11-02 00:00 NY Rangers - Winnipeg Jets Jets U 2.5 mål 1.833 hockeystick

Gårdagens rek på Toronto Maple Leafs ML hittade hem på ett enkelt sätt då man bortabesegrade Jackets med klara 4-1. Man hade kommandot från första sekunden och kunde efter ett mål av Phil Kessel styra matchen dit man ville. Det syntes tydligt att Jackets saknande ett par viktiga spelare och det känns väldigt bra att vi kunde dra nytta av det och hitta ett så fint odds som 1.934.

NY Rangers - Winnipeg Jets

Goalies: Lundqvist (confirmed) vs Pavelec (probable)

Ny match för Rangers inne i MSG när man fått ett par dagars vila och fundera över sin sjuka match mot Minnesota senast. Ni som såg matchen kan ju alla hålla med om att Rangers inte alls hade någon ordning på försvarsspelet och man kommer få vara tvungen att gå tillbaka till ruta 1 i natt när det kommer till positionsspel och enkelt försvarsspel. Vändningen man gjorde var osannolik och man kommer vara tvungen att prioritera försvarasspelet först och främst i natt då Jets gillar att spela mot lag som spelar lite vågat och offensivt.

Winnipeg tycker jag levererat det man kan förvänta sig av de på slutet och senast förlorade man efter en jämn och tajt match mot Devils. Matchen slutade 2-1 efter OT efter att Jets haft ledningen och det var en match som verkligen kunde slutat hur som helst. I natt tror jag man kommer få det svårt då Rangers inte kommer ge sig in i något hawaiispel i mitt huvud det spelet passar Jets sämre.

Historia

Lagen brukar inte möte varandra speciellt ofta genom åren, men förra säsongen spelade man två möten där lagen vann var sitt möte. Winnipeg slog Rangers med klara 5-2 inne i MSG men då spelade inte Cam Talbot som vaktade kassen inte på den nivå man förväntade sig. Henrik Lundqvist förväntar jag mig kunna göra en bättre insats än senast och bör kunna spika igen hyfsat i natt.

Känslan säger som sagt att de blir lite låst spel och Rangers går segrande ur striden. Moneyline-oddset tycker jag är lite för skevt för att singla och kommer istället ge mig på underspelet på Jets. Det känns som sagt att Rangers kommer prioritera försvarsspelet och sätta det vilket ger oss ett långsammare spel vilket inte gynnar Jets och det blir nog svårt för laget att göra mer än 2 mål.

Ska vi säga 3-2 Rangers?

Skador

NY Rangers: D.Boyle, D.Stepan
Winnipeg Jet: A.Peluso

Därför blir nattens spel:

Winnipeg Jets U 2.5 mål @ 1.833 med 3/6 units hos Pinnacle Sport

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

EDITERAD 2014-11-01 16.24:57

hockeystick - 01 November, 2014, 16:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!