Speltips

Speltips Carolina Hurricanes - Arizona Coyotes

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-11-02 00:00 Spela här

Speltips Carolina Hurricanes - Arizona Coyotes
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.90 Speltips: U 5,5 mål
2014-11-02 00:00 Carolina Hurricanes - Arizona Coyotes U 5,5 mål 1.90 J.Dizzle

Skriver från en surfplatta så blir ingen jättelång text.
Hockey är en av mina passioner och jag har bra koll på det, men jag skulle inte vilja kalla mig själv någon NHL-expert. NHL är verkligen upp och ner ibland och totalt ologiskt. Men finns ju inga säkra spel i någon sport. Är egentligen inget fan av underspel men det här känns bra.

Blir lite av ett ångestmöte det här mellan två förlorare i Carolina och Arizona som bottnar i sina respektive konferenser.

Canes kommer från en 5 matcher lång roadtrip där man endast fick med sig en poäng vilket är katastrof. Och med 6 gjorda mål totalt där så blir det inte många poäng. 20 insläppta dessutom är ju inget heller man ställer sig upp och applåderar för. Vet inte riktigt vad det är som inte stämmer för man har ett helt okej material att jobba med. Man måste först och främst få stopp på läckaget där bak. Snittar 4 bakåt vilket är lite för mycket.
En ändring som coachen Peters har gjort är att bänka stjärnan Semin som inte finns med på isen ikväll. Har dock endast stått för två assist än så länge men man vet vad han kan i sina bästa stunder. Han har ju aldrig varit känd för sitt defensiva arbete och det är nog främsta orsaken varför han inte spelar ikväll. Han gjorde inte "jobbet" helt enkelt. Står på -7 också i +/-. Så det är väl en början antar jag, det är ett tecken om vad som prioriteras först i det här läget, i den här matchen.

Gästerna från Arizona har inte heller rosat marknaden så här i i ledningen, men man är dock inte segerlösa som sina motståndare. Vinsterna har kommit hemma där man har slagit Kings och Edmonton där man gjorde hela 7 mål. Och mot Florida där senaste segern kom för ca en vecka sedan. Så de vet hur det känns att vinna åtminstone. Men nu är man mitt inne i en roadtrip och man har två raka förluster bakom sig. Arizona är väldigt ovissa. När man släpper in en del mål i matcher så gör man ett par st själva också. Och när man är rätt täta bakåt så gör man inte så många framåt.


Två formsvaga lag som möts och som har problem i spelet både med och utan puck. Den som förlorar här kan ju börja kalla sig för krislag nummer ett och det vill såklart båda lagen undvika. Man bygger lag bakifrån, och det lär vara störst fokus här ikväll. Speciellt hemmalaget. Det är sällan såna här bottenmöten brukar avgöras pga nån individuell prestation, utan det är lagarbete och hålla tätt som gäller i första hand. Hade inte förvånat mig om fick kryss efter 60 min. Att vi får 1.90 på under 5.5 mål tror jag beror på att bolagen har tittat hur mycket mål det har blivit i matcherna. För det har de här lagen inte bidragit med allt för mycket.

Var rätt besvärligt att skriva det här så ni får ha överseende med stavfel osv.

Under 5.5 mål @1.90 hos bet365
3/5 units

J.Dizzle - 01 November, 2014, 22:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!