Som ni märkt har jag något emot Raonic i den här turneringen. Han var väldigt nära sin sämsta vinstprocent på andraserven i karriären mot Berdych - ändå vinner han. Visserligen slutade han på 43% vunna andraservar, men den siffran räddades upp i tredje set. Dessförinnan hade han grova problem.

Hur som helst. Jag tror att Raonic är väl medveten om att hans chanser att vinna den här matchen är i två tiebreak. Han kommer bara fokusera på att hålla serven och det är lite märkligt att vi får 1,85 på 2-2 efter 4 games hos WilliamHill.

Ladbrokes erbjuder oddsen 1,02 på att Djokovic blir bruten i sitt första servegem och 1,17 på att Milos blir bruten i sitt första servegem.

Så, tar vi 1,02 x 1,02 x 1,17 x 1,17 får vi 1,42. Det kanske är lite lågt, men jag kan inte tänka mig att 1,85 motsvarar den faktiska chansen för att spelet ska gå in.
Nu möter visserligen Raonic världens bästa returtagare och jag är övertygad om att Djokovic kommer mosa kanadensarens andraservar, men så som Raonic skickar in sina förstaservar nu. Det spelar ingen roll vem som står på andra sidan nätet.
Tror att Djokovic vinner det här ganska kontrollerat men att Milos hänger med i början.

2-2 efter 4 games finns till 1,85 hos WilliamHill.

This is the stats tab
This is the post tip