Speltips

Speltips Arsenal - Anderlecht

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-04 20:45 Spela här

Speltips Arsenal - Anderlecht
Land: England Liga: CL
Odds: 2.0 Speltips: Arsenal -1,5
2014-11-04 20:45 Arsenal - Anderlecht Arsenal -1,5 2.0 Polsater

Jaha, nu verkar vi vara inne i den delen av säsongen då det är dags att backa Arsenal lite grann. Arsenal -1,5 blir mitt spel mot Anderlecht.

Som så många gånger förr när jag rekar Arsenal så bör jag väl lägga till brasklappen: Jag hejar på Arsenal! Ni som tycker att man förblindas när man talar om ”sitt lag” kan således sluta läsa. Själv tycker jag det är rimligt att man ofta spelar på matcher där ens eget lag figurerar då det är laget man har bäst koll på. Ofta spelar jag mot Arsenal på olika sätt, men nu är det dags att backa upp Gunners.

Lite av en nyckelfajt för Gunners detta. Seger och avancemanget är förmodligen klart. Om man vill åt gruppsegern är det ett måste att vinna här då Dortmund redan besegrat Arsenal. Viktig match således.

När lagen möttes för två veckor sedan lyckades Arsenal vinna med 2-1, trots att man var helt usla. Sedan dess har man vunnit borta mot Sunderland och hemma mot Burnley. Hastigt och lustigt har man tre raka segrar och är uppe på fjärde plats i ligan. Mungipor uppåt således och frågan är om inte den sena vändningen mot Anderlecht bidrog till detta.

Skadeläget ser fortfarande rätt eländigt ut för Arsenal:
Koscielny, Debucy, Giroud och Özil är out. Fyra spelare som troligen startat. Frågetecken för Wilshere också. Men på plussidan fick Theo Walcott speltid i helgen, liksom Aaron Ramsey. Inga nya skador att rapportera om heller, så man kan ställa en okej elva på benen ändå. Finns dessutom en del att laborera med på bänken.

Anderlecht kryssade i helgen och har därmed bara en seger på de senaste sju matcherna i alla tävlingar. Jag håller inte den belgiska ligan särskilt högt. Nu leder Andelecht visserligen ligan, men det är inte så att man totaldominerar (tappat poäng i sju av 14 matcher). Tittar man i CL-sammanhang har Anderlecht 0-3-8 på de 11 senaste. Att man inte räckt till är rätt tydligt.

Arsenal är normalt en maktfaktor hemma mot lag av Anderlechts kaliber. Som alla vet är det mot de större lagen man har problem. Om vi tittar på CL-gruppspel:
4-1 mot Galatasaray i höstas och i fjol:
2-0 mot Napoli
2-0 mot Marseille
2-0 mot Fenerbache
Och så vidare.

Alexis Sanchéz har visat fantastisk form den senaste tiden och gör otrolit mycket nytta på många sätt. Theo Walcotts comeback är enormt efterlängtad då hans egenskaper är rätt unika i den här Arsenaltruppen.

Nu verkar Arsenal vara inne i en sån där period som lite halvt räddar upp säsongen. Man kommer säket samla ihop en bra ligastreak (har ett okej schema framöver), säkrar avancemang i CL och så vidare. Sen kommer förlusten i åttondelsfinal i CL, ett par förluster mot toppkonkurrenterna i ligan och i vår krigar vi för att säkra fjärdeplatsen igen. Men den här typen av match luktar en rätt klar seger. Lag av Anderlechts typ (topplag i mindre liga som själva vill spela boll) passar Arsenal bra. Om det inte blir en klar ledning redan tidigt i matchen finns stora möjligheter att det blir ett kontringsmål, Arsenal är inte Chelsea som kan stänga en match viid uddamålsledning. Många vill fram och Arsenals bästa chans att säkra segern är att spela offensivt, i nuläget finns inte den defensiva stabiliteten.

@nokkan21

Polsater - 03 November, 2014, 12:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Chamakh - 2014-11-04 03:57:48

Jag kommer spela 10 lax på matchen fördelat på spelen

1/1 ht+ft, Arsenal -1,5 mål, Arsenal över 2,5 mål, "Tvåmålsskytt i matchen Ja", Mål minut 75-slutsignal.

Jag både tror och hoppas på explosion. Med vänlig hälsning, Objektiv faktaförmedlare.

UGK4LIFE - 2014-11-04 03:53:02

Nån som INTE är arsenal fan och tok-blindast av alla klubb supportrar i världen (fakta) som kan lägga sina 5 cent ang denna reken ??

Chamakh - 2014-11-03 13:32:31

Vi lär vinna med 3,4-0,1 så spelet känns givet. Förutom din rek spelar jag en slant på Mål i speltiden mellan matchminut 75-slutsignal odds 1,80. Arsenal gör ju ofta sena mål så den känns spännande och bra :-)

Gazzaman - 2014-11-03 12:51:29

Tjena...
är precis som du arsenalfan (tyvärr) hehe...
denna ska bara sitta 10/10