Man kan lugnt säga att vi inte hade marginalerna på vår sida i natt. Spelade ju under 188,5 poäng i matchen mellan New York och Charlotte. Det blev 189 poäng.

Bland nattens matcher fastnar jag för Utah Jazz-Los Angeles Clippers. Matchen spelas i LA (matchstart: 4.30 i morgon bitti). Spelbolagen tror hårt på storlaget Clippers. bet365 ger 1.90 på Clippers -9 och Jazz +9. Och visst, Clippers är klasser bättre än Jazz på pappret. Faktum är att jag tror att Chris Paul och Blake Griffin kan föra Clippers hela vägen till en NBA-final i vår. Men under säsongsinledningen har de inte sett särskilt bra ut. Clippers har vunnit två av tre matcher utan att övertyga. I går natt förlorade de mot bottenlaget Sacramento Kings.

Faktum är att nattens match blir Clippers fjärde match på fem dygn. Det är ett tufft schema. Storstjärnorna Chris Paul och Blake Griffin har matchats hårt och kan, precis som laget i stort, vara ganska slitna. Jamal Crawford har en revbensskada och missar troligen matchen. Ett avbräck som lär märkas.

Jazz vann senast i lördags mot Phoenix med 118-91. Jazz vann då returmatchen i överlägsen stil. Derrick Favors visade fin form och stod för 32+9.

Jag vågar inte riktigt slå till på Utah Jazz +9, utan söker lite godare marginal och får därmed lite lägre odds. På bet365 får vi 1.61 gånger pengarna på Utah Jazz +11,5. Den ska bara sitta. Att Clippers, med så tätt matchande i benen, skulle gå ut och fullständigt köra över ett Jazz i fin form, känns inte troligt. Enligt mig ger spelet bra odds med tanke på hur stor chans det är att det sitter.

This is the stats tab
This is the post tip