Speltips

Speltips Boston Bruins - Florida Panthers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-11-05 01:00 Spela här

Speltips Boston Bruins - Florida Panthers
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.70 Speltips: Panthers U 2.5 mål
2014-11-05 01:00 Boston Bruins - Florida Panthers Panthers U 2.5 mål 1.70 hockeystick

Huh, vilken rysare vi fick igår i matchen mellan Blues-Rangers. Rangers trots skadebeskymmer gjorde en väldigt bra insats och var det bättre laget i mina ögon och man förtjänande nästan att vinna. Blues var starka och lyckades kriga sig in i matchen och vi fick även se ett fantastiskt mål av Tarasenko där han gjorde en soloprestation från egen zon och avslutade med en ”Foppa”. Slutresultatet skrevs till 4-3 efter straffar. Därmed sitter Blues ML till 1.90. Skönt!

Boston Bruins - Florida Panthers

Goalies: Rask (confirmed) vs Luongo (probable)

Match hemma i TD Garden för Boston Bruins som fått ett par dagars vila efter vinsten mot Ottawa Senators senast. Bruins har en del skadebeskymmer speciellt på backsidan, men man visade att man kunde hålla ihop laget på ett bra sätt senast och vann med 4-2 efter att ha kontrollerat matchen på ett bra sätt. I natt möter man ett lag som man trivs väldigt bra emot och jag har väldigt svårt att se bortalaget komma igenom ett bra organiserad Bruins.

Panthers har två fina vinster i ryggen och kommer till TD Garden med självförtroende. Man har dock ett par skador på offensiva spelare som Brandon Pirri och Dave Bolland. Även frågetecken på Barkov, Bergenheim och Huberdeau men en del av dessa duktiga spelare förväntas spela i natt. Offensivt har man haft det kämpigt och har hittills under säsongen endast gjort 14 mål på sina 9 spelade matcher vilket ger ett GFA på 1.89.

Tukka Rask som kommer att stå för Bruins i natt trivs oerhört bra mot just Panthers och har under sin karriär mot Panthers otroligt fina 1.67 GAA samt SV% 0.940.

Panthers har även under säsongen förlitat sig på ett stabilt försvarsspel med fina GF/A 1.89 och jag tror inte man kommer ändra sin gameplan i natt och kommer ligga lite lågt för att försöka störa Bruins genom kontringar. Mycket talar för en tajt och målsnål fight i natt i mina ögon och jag har skannat in mig på ett underspel.

Historia

Lagen möts väldigt ofta i serien och Bruins trivs som sagt oerhört bra mot just Panthers. Man har vunnit hela 9/10 senaste mötena och har ett GAA på sjuka 1.80 på dessa 10 möten. Dvs att man släpper i snitt in mindre än 2 mål per match mot just Panthers. Även 9/10 möten har Panthers gått under linan U 2.5 mål.

Skador

Boston: Z.Chara, K.Millar, D.Krejci, T.Krug, M.Savard
Florida: D.Bolland, B.Pirri, A.Barkov(day-to-day), S.Bergenheim(day-to-day), J.Huberdeau(day-to-day)

Tror vi kommer få en liknande matchbild som vi alltid får när Panthers möter Bruins på bortais när hemmalaget kommer försöka trycka ner puckarna djupt och att sedan trycka fast Panthers i egen zon. Bruins gör detta väldigt bra och bortalaget kommer få det tufft att hitta ett strukturerat spel och när även statistiken stämmer kommer jag ge mig på ett underspel på Panthers. Underspel i matchen bör också funka, men bolagen är smarta och sätter linan på Ö/U 5.0.

Ska vi säga 3-1 Bruins?

Nattens spel blir alltså:

Florida Panthers U 2.5 mål @ 1.70 med 4/6 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 04 November, 2014, 17:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Hedisheta - 2014-11-04 22:44:18

Notering: under 5 mål på bet365 ger 1,95. Anmärkningsvärt att det är så stor skillnad.

Hedisheta - 2014-11-04 22:42:48

Lirar Boston FT. 1,83.