Speltips

Speltips Fulham-Blackpool

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-05 21:00 Spela här

Speltips Fulham-Blackpool
Land: England Liga: Championship
Odds: 1.66 Speltips: Fulham Ö1.5
2014-11-05 21:00 Fulham-Blackpool Fulham Ö1.5 1.66 RalleArvid

Tyvärr hann jag inte reka igår men tyckte att gårdagens Champions League-omgång var en väldigt fin kväll på förhand att dryga ut medlena i plånboken. Basel HCP spelades tidigt och även framgång för Benfica visade sig vara ett lyckodrag. Vad jag även kan tipsa om är Ungdomarnas upplaga av Champions League som alltid inför huvudmatcherna på kvällen är fina chanser att dubbla ut degen i plånboken. Hursomhelst, ikväll tycker jag det är mindre spelvärde i Champions League och riktar istället fokus mot Championship i England och en personlig favorit att spela på, nämligen Fulham.

Fulham har som sagt fått ordning på grejerna på sistone och trots att man har en hel del att jobba på defensivt har poängskörden varit en helt annan sedan Magat lämnade klubben. Man har gjort smått otroliga 11 mål på sina 4 senaste matcher och bara en gång på de senaste 9 matcherna har man gjort färre än 2 kassar.

För Blacpool ser det tyngre ut och man har nu fyra raka förluster och har släppt in 10 mål på sina 4 senaste matcher. Faktum är att man bara har en ynka seger på sina 17 senaste matcher och man har bara hållit nollan 3 gånger på dessa och ofta dessutom släppt in fler än ett mål med resultat i stil med 0-2, 0-3, 1-4 och 2-4 som följd.

De sex matcherna vi hittar i modern historia lagen emellan har slutat:

1-2
1-1
3-0
2-2
4-0
2-3

Vad gäller skadelägena så är det inte mycket som kommer spela roll för utgången ikväll. Fulham saknar Ross McCormack men har på anfallspositionen flera fullgoda alternativ redo att leverera på den platsen, dessutom flera kreativa och målfarliga mittfältare. För gästande Blackpool lyser mittbacken MacKenzie starkast på frånvaro listan där även Steven Davies och Jose Cubero återfinns.

Senaste ligamatchen slutade 3-0 till hemmalaget Fulham. Något liknande ikväll? Hursomhelst, ett riktigt bra spel ikväll är Fulham att göra över 1.5 mål. Det finns till 1.66x pengarna och blir mitt huvudspel.

Bonusspelet blir även Fulham att vinna i en match som slutar med över 2.5 mål. Det bjuds vi 2-40x för.

Lycka till lads och glöm inte kolla twitter för fler tankar och spel. Kommentera gärna även om högre odds hittas eller givetvis om ni har andra tankar eller bara vill skälla av er lite på mig i största allmänhet.

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 05 November, 2014, 07:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2014-11-05 15:53:48

Självklart är Fulham ett bättre lag i grunden och spelet bör sitta.

Saknar dock fortfarande Fernando Amorebieta men han är ju back och påverkar sällan Fulhams målskörd. Som du redan nämnt så saknas Ross McCormack (avstängd) i anfallet men Cauley Woodrow är en duglig ersättare och senaste matchen så var det ju Bryan Ruiz som ensam så till att linan över 1.5 mål infann sig.

Blackpool har ny manager i Lee Clark (som fick kicken från Birmingham 10 dagar tidigare). Detta kan möjligtvis göra att laget skärper sig lite grann. Blackpool har även hämta in yttern / anfallaren Jacob Murphy på lån från Norwich samt signat den belgiske mittfältaren Jonathan Legear som free agent / KV Mechelen (minns att han var bra i Anderlecht men hur hans status är i dag efter misslyckade sejouren i Tjetjenien är osäkert). Får även tillbaka mittfältaren David Perkins efter avstängning.

Lycka till med spelet mate !

Niklas - 2014-11-05 13:13:41

Tänker fortsätta rygga, för jag tror på din känsla :)

Men kan man säga lite vad man vill med statistik. Kanske värt att nämna att Blackpool bara släppt in över 1.5 mål i 4 av 10 senaste matcherna, där man hållit nollan 3 gånger (från sept och framåt). Och bara i 4 av 8 bortamatcher totalt den här säsongen har man släppt in över 1.5.

Sen är det i 2 (inte 1) av 9 senaste Fulham gjort under 1.5. Men det är å andra sidan petitesser..

Iinbördes möten är två raka 1-1 (där den ena avgjordes 2-1 i förlängning) i FA Cupen jan 2013 och för 4 år sedan vann Fulham med 3-0 och spelade 2-2 när båda lagen lirade i PL. De två matcherna innan är från 90-talet.. Vet inte hur relevant det är egentligen.

Men som sagt, tror på din känsla så tar nog rygg i vilket fall :)