Speltips

Speltips Cincinnati Bengals - Cleveland Browns

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2014-11-07 02:30 Spela här

Speltips Cincinnati Bengals - Cleveland Browns
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.90 Speltips: Bengals -6,5
2014-11-07 02:30 Cincinnati Bengals - Cleveland Browns Bengals -6,5 1.90 ChristianB

Colts hade inga problem att skaka av sig Giants i måndagens match och mitt spel satt som det skulle! Ännu en vinst inkasserad alltså, och ikväll så hoppas vi på samma utfall.
------------------------------------------------------------
Cincinnati Bengals tar emot divisionsrivalen Cleveland Browns och jag tycker att hemmalaget är motiverade favoriter här med sex poängs handikapp. Bengals har fem vinster, två förluster och en oavgjord halvvägs in på säsongen. Man har två raka segrar i ryggen då man besegrade Ravens med 27-24 och senast Jacksonville med 33-23. Cleveland har fem vinster och tre förluster såhär långt. Även de har två raka vinster inför denna match och man har besegrat Oakland med 23-13 innan man senast vann mot Buccaneers med 22-17.

Bengals saknade sin running back Giovani Bernard och stjärneceivern AJ Green var limiterad efter att ha kommit tillbaka från en skada i förra matchen mot Jaguars. Det spelade ingen större roll då man lyckades sätta upp 33 poäng på tavlan mot ett försvar som spelat bra inför det mötet. Bernards backup Jeremy Hill var riktigt bra och sprang för 154 yards och två touchdowns. Hill kommer troligtvis att få vara huvudmannen i springspelet även ikväll då det ser ut som att Bernard missa ännu en match. AJ Green rapporteras träna bättre och bättre och kommer att få mer speltid ikväll än tidigare. Detta är såklart väldigt goda nyheter då Green tillsammans med Mohamed Sanu, som har fått ta över den största delen av passningsanfallet i Greens frånvaro, kan göra enorm skada till vilket försvar som helst. Inte minst på djupet, där Cleveland har haft problem tidigare. Browns ligger sexa på listan över flest antal tillåtna passningar på över 20 yards, och med den speed som Green och Sanu har så kommer Browns corners att få stora problem i denna match. Speciellt eftersom QB Andy Dalton kommer att få tid på sig att kasta. Browns har ingen dominant passrush och med Jeremy Hill som running back mot Browns bedrövliga springförsvar så kommer de att kunna plocka en hel del yards via marken.

Browns har ligans sämsta försvar mot springspelet sätt till antal yards per försök och de kommer att behöva lägga mer fokus på att få stopp på Hill, vilket tar bort en del press från QB Dalton. Bengals har inte heller de ett bra springförsvar och rankas som tredje sämst i ligan. Som tur är för deras del så har Clevelands springspel inte alls sett bra ut i de senaste matcherna. Efter att man förlorade sin center Alex Mack har man haft riktigt stora problem att springa med bollen, vilket gör att QB Brian Hoyer är den som måste bära laget. Han saknar idag ett viktigt vapen i sin tight end Jordan Cameron, som är den passmottagare som har bäst snitt när det gäller antal yards per mottagning i truppen. Man har även sin toppreceiver Andrew Hawkins skadad och listad som ett frågetecken till att komma till spel. Jag tror dock att han kommer att spela, frågan är hur mycket skadan limiterar honom. Bengals har ligans tolfte bästa passförsvar och tredje bästa när det gäller yards per mottagning. Man har dock haft problem att sätta press på motståndarnas QB, vilket jag hoppas kan ändras i denna match då man kanske inte behöver fokusera lika hårt på att stoppa springspelen.

Browns har haft stora problem på bortaplan, där man förlorat åtta av de nio senaste matcherna, senast mot Jacksonville då man fick stryk med 24-6. Cincinnati är dessutom ett mycket starkt hemmalag och har bara förlorat en av sina 15 senaste hemmamatcher. Man har dessutom täckt handikappet i alla förutom två av dessa matcher! Man har vart starka mot Browns i de tidigare mötena och har vunnit 14 av de 19 senaste mötena. På hemmaplan har man fem raka segrar mot Browns. Jag tror seger nummer sex i raden kommer i natt och spelar Bengals -6,5 till 1.90 gånger pengarna!

ChristianB - 06 November, 2014, 13:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
niklasstoor - 2014-11-07 00:29:35

Ryggar! Var inne på samma spår själv, så tur man slapp bli övertalad ;)

copiad - 2014-11-06 19:29:37

Känns som ett sunt lir.