Speltips

Speltips Wellington - WSW

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-07 07:00 Spela här

Speltips Wellington - WSW
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 1.85 Speltips: Under 10.5 hörnor
2014-11-07 07:00 Wellington - WSW Under 10.5 hörnor 1.85 master

Ny omgång i Aussie. Vi börjar med två jämbördiga lag som ställs mot varandra. Wellington-WSW. Wellington har gjort det helt ok, inte mer. Blev en klar förlust senast mot ett reservbetonat Victory, svek rejält. Nu, en aning lättare motstånd i WSW som har två raka förluster i ligan. Segrade dock i Asiatiska Champions League och kommer med gott självförtroende till matchen, även fastän det inte alls var rättvist. Imponerande hursomhelst. Saknar några viktiga kuggar här offensivt sett vilket betyder att dom nog kommer förlita sig mest på defensiven. Det lär dom oavsett vad göra i alla sina bortamatcher. Enda riktiga hotet offensivt sett är Juric och han är osäker till spel.

Wellington är inte mycket bättre vilket vi bland annat fick se senast mot Victory. Vann stort mot Jets men i den matchen gick allt deras väg. Hade lite tur mot CCM att vinna utan att skapa mycket framåt.

Det är två lag som inte skapar särskilt mycket i offensiv väg, jag tror att det blir en tuff match där det blir mycket kamp på mittplan. Båda lagen kommer att vara rädda om poängen och kommer det inte ett tidigt mål lär det varken bli många hörnor eller mål.

Wellingtons matcher 1/4 har gått över 10.5 hörnor.
WSWs 1/2, dock ska det tilläggas att i derbyt mot Sydney skapade Sydney över 10 hörnor själva, medan WSW var svaga offensivt(trots två mål) och vaskade fram bara tre hörnor.

Huvuddrag
Wellington - WSW Under 10.5 hörnor @ 1.85
8/10

Övriga spel
Wellington-WSW X+under 2.5 mål @ 4.33

Lycka till vid rygg och rygga som vanligt på egen risk!
Mvh Master

master - 06 November, 2014, 14:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!