Speltips

Speltips Adelaide United - Sydney FC

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-07 10:00 Spela här

Speltips Adelaide United - Sydney FC
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.05 Speltips: 1
2014-11-07 10:00 Adelaide United - Sydney FC 1 2.05 master

OBS: Matchstart 09.45!

Adelaide tar emot Sydney i den andra fredagsmatchen i A-League. Det är två obesegrade lag som ställs mot varandra. Dock tycker jag att ett visst lag har imponerat en aning mer hittills och får därmed förtroendet..

Adelaide har vunnit båda sina bortamatcher, det mot Brisbane och Melbourne City. Mest imponerande var nog mot Melbourne City som är en av förhandsfavoriterna till att vinna A-League. När det gäller hemmaplan är laget oerhört svårslagna där, och denna säsong är inget undantag. Och då har man mött riktigt bra lag. 1-1 mot starka Melbourne Victory och 2-0 mot årets grymma Perth Glory. Det är två riktigt bra resultat. Fortsätter med det tuffa spelschemat och ställs nu hemma mot Sydney, som man faktiskt mötte i cupen för några veckor sedan. Båda lagen vilade några spelare, och där drog Adelaide det längsta strået efter 1-1 FT och 1-3 efter förlängning. En oerhört jämn match.

Sydney har också spelat bra hittills och har denna säsong ett väldigt intressant lag fastän man bl.a tappat Del Piero och Garcia. Sydney har dock spelat tre hemmamatcher och endast en bortamatch. Förvisso vann man bortamatchen mot Brisbane, men det ska tilläggas att Brisbane inlett katastrofalt och verkar bli ett mediokert lag denna säsong. Trots det hade Sydney lite flyt efter två tur/drömmål.
När det gäller hemmainsatserna har man spelat bra, inget snack om den saken. Två segrar och ett kryss har inneburit sju poäng. Dock har man mött två urusla lag i WSW och CCM som kommer att ta få poäng i årets A-League. Mot WSW låg man under med 0-2 och vände till slut till 3-2, helt rättvist. Senast mot CCM var man det bättre laget och vann med 2-0, men CCM var faktiskt inte helt chanslösa och hade några fina lägen samt brände en straff i slutminuterna.
Dock blev det bara en poäng i premiären hemma mot Melbourne City, som är betydligt bättre än ovannämnda lag. Så, Sydney har inte testats direkt, speciellt inte på bortaplan...

Och jag tror faktiskt inte att man räcker till i stormatcherna på bortaplan, tyvärr. Det känns som att något fattas i laget, även om man nog kommer ta en hel del poäng denna säsong och sluta topp 5. Adelaide är helt enkelt för bra och när matchen spelas på Adelaides hemmaplan är det inget snack om vilket lag som är favorit och bör vinna. Och när Adelaide inte saknar någon märkvärdig spelare och kan ställa upp med bästa möjliga lag har man väldigt goda möjligheter att knyta åt sig tre säkra poäng.
Sydney har också ett ganska skadefritt lag med endast backen Jurman som inte kommer till spel på grund av skada.

Huvuddrag
Adelaide - Sydney 1 @ 2.05
9/10 units

Övriga spel
Adelaide MÅL i båda halvlekarna @ 3.00 - 2/10 units
Hörnspel uppdateras när oddsen är ute på totalt antal hörnor per lag!

Lycka till vid rygg!
Mvh Master

master - 06 November, 2014, 17:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!