Andrian Mannarino spelade ATP Paris förra veckan och är alltså bara ett stenkast från Challengerturneringen Mouilleron Le Captif. Den här turneringen spelas alltså på hemmaplan, har 65k$ i prispotten och gratis boende.

Men istället för att spela Mouilleron Le Captif väljer Mannarino istället att åka till Knoxville i USA och spela en turnering med 50k$ i prispotten, utan gratis boende, ett par tusen mil från sitt hemland.

Då kan man fråga sig varför han gör det? Han blir förstaseedad i båda turneringarna, så det kan inte ha med saken och göra.

Kvar blir alltså chansen att plocka poäng. Något som fransmannen måste vara fast bestämd om att han enklast gör i USA. Och ja, det går inte att klandra honom.

Han möter hellre den där trötta USA-ligan med Russell, Groth och Smyczek i spetsen som inte gör annat än att lira på den amerikanska CH-touren. Dessutom är hela gänget rätt ovana att spela inomhus.

Så, Mannarino måste alltså vara övertygad om att han vinner den här tävlingen. Och jag kan inte annat än att hålla med honom.

Han krossade startfältets kanske bästa spelare, Ryan Harrison, med typ 6-1,6-2 och sedan 6-3,6.2 mot McGee.

Kudla kanske är en litet snäpp bättre, men Mannarino blåser nog bort honom också. Får vi 1,80 på Mannarino -3,5 till 1,80 hos Nordicbet så åker polletterna in.


EDITERAD 2014-11-07 10.20:44

This is the stats tab
This is the post tip