Speltips Granlo - Höllviken

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2014-11-09 13:00
Land: Sverige
Liga: SSL
Odds: 1,68
Tips: (0-1,5) 1a
Jag älskar detta, älskar att lägga en rek, älskar att innan matchen spelas, gå in på reken och se alla kommentarer, älskar att se när folk innan matchen hånar, älskar att dom säger att man inte kan ett skit, men det jag älskar mig? att knäppa dom på näsan och ÅTERIGEN sätta reken ! (jobba lindholm) (6av7)

KaisMora vann planenligt mot Sveriges sämsta SSL-lag genom tiderna, Höllviken !

siffrorna skrev till 7-4, ohotat och i underkant, tyvärr var jag i bilen på väg hem från GBG så fick inte se nåt av matchen, men snackat med grabbarna och en del i publiken och alla var eniga, Höllviken är pinsamt dåligt, iaf på resande fot !

Så eftersom alla sa att Kais faktiskt inte va bra men vann enkelt ändå så tänkte jag direkt att nästa match detta Höllviken spelar, så är det bara reka emot, oavsett motstånd !

Och blev otroligt glad när jag såg att det va Granlo som stod på andra sidan, inte för att dom har gjort det bra i år, utan att på sin hemmaplan, på sin trötta äckliga parkett, där är dom bra !

Granlo har även en ganska fin form, iof torsk mot serieledarna Linköping och Warberg, men med jämna siffror, och därinnan seger mot Storvreta, just på hemmaplan !

Det räcker för mig,

tror på 9-3

ryggar du lindholm?


twitter: winbergdanielSpela på Granlo - Höllviken hos Svenska Spel
Spela nu
wibbe - 7 November 2014 - 12:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jule - 2014-11-10 07:52

Höllviken gjorde igår sin sämsta matchför säsongen bortsett från Kais Mora för 2 veckor sedan. Man skulle vunnit matchen men bjuder på för mycket i slutskedet. Tyckte inte din rek, som gav 1,68 i odds var bra. Tvivlar på att du kan hitta något av värde på ´Höllviken-Pixbo om det inte är på Höllviken.

Sportoholic - 2014-11-09 15:27

Hoppas verkligen inte att Lindholm ryggade den här, som svar på frågan.

wibbe - 2014-11-09 03:25

Det e lugnt grabbar, alla kallar mig pajas! men när det kommer till stats på den här sidan finns det INGEN som kan slå mig på innebandy senaste åren, och förhoppningsvis kommer det fortsätta så !

Förra året spelade jag själv i Kais, vi hade förmodligen slagit Höllviken med 6-7 bollar då , då Södra e BETYDLIGT sämre än Norra, vilket alla inom innebandyn kan skriva under på !

Hur det gäller Nyförvärv så tkr jag Både lagen har misslyckats, men det som jag ska ge Höllviken är att vidar Jonsson ändå fått igång ett dåligt lag att kunna prestera men vad gäller framtiden så står jag fast i att Höllviken kommer sist, om någon absolut vill kalla mig pajas och absolut vill betta emot om det så finns jag på twitter, kontakta mig där så kan vi lägga ett enskild vad bara oss emellan !

och sjävklart har "höllisfans " gjort bra med deg hemma, då man självklart chansar och lirar på " sitt " lag, men om vi säger så här, dom lagen dom spelat mot, om dom lagen kommer till Höllviken igen, tror ni höllviken åkt därifrån med 3p igen?

Jag har år på år visat på denna sida stadiga plusresultat på Innebandy, jag rekar inte emot höllviken för att vara " macho " utan jag gör det på den kunskapen jag TROR jag har , vinner dom mot Granlo så har Granlo underpresterat, givetvis kan det ske, men det får vi ju se imorgon, gör dom det så gratulerar jag er till " lätta " pengar

HullaOMG - 2014-11-08 23:31

Jule: Höj dig! Det där duger inte i en diskussion, och det vet du om. Sådant lösjidder hör inte hemma här.

kevekb - 2014-11-08 23:16

Har gjort fantastisk med deg på höllis hemma.....så sämsta laget har gett mig polletten varje hemma match.
Mot storvreta,dalen,mullsjö.....
Så lägg ner ditt sämsta snack...

Jule - 2014-11-08 19:45

Hej, härlig diskussion!

Här finns en pajas och en försvarare. Pajasen är du "Wibbe"..

För det första är ett sånt här lag som Höllviken, som gått rakt igenom seriesystemet och som många lag som du säger underskattar, en guldgruva. Med de höga oddsen de haft i början och som de hade förra året också, är det dumt att inte utnyttja. Ingen har koll men kunde ändå sätta ca 6gr degen förra året mot Malmö i premiären.. Det fanns de som varje match satte 500 på Höllviken i allsvenskan och tjänade bra pengar, likaså har de gått mycket plus i år, med 11gr pengarna mot Storvreta osv, inte en gång har du vågat..

Att du säger att de är sämsta nykomlingen någonsin är så jävla pinsamt. Är mycket intresserad av laget och följer deras matcher, har dock ingen koppling till Höllviken eller någon i laget. Du uttalar dig utan att veta ett skit. Du har pratat med några från Mora som sagt att Höllviken var riktigt kassa. Jag var där. Den matchen var de riktigt(!) kassa. Jag lovar dig, att hade de spelat, som de ofta gör, spelet de spelade mot Mullsjö och dalen, då vet jag inte var det hade slutat i Mora. Mora hade varit en liten munsbit för Höllviken även om Mora spelat sin bästa innebandy och det enda säkra är att dina "polare" hade inte fått behålla några poäng i Mora..

Vi hörs efter matchen imorgon!

Granlo-Höllviken 3-7

wille11 - 2014-11-08 19:06

aja men klart då räknas ju inte de...

ja men om man nu ska säga att ett lg är sämst någonsin i en serie så är de väl poängen man får avgöra, eller vad ska man gå på tycker du?.

men på allvar kan du ju inte tro att de andra lagen inte går in med samma tänkt när de möter Mora??

Nja oklart, svårt att bar säga så..

Ja de får vi absolut se när säsongen är slut, är Mora top 12 är jag oerhört förvånad!


wibbe - 2014-11-08 17:15

historien är så att Västerås gick upp men sa att dom klarade ekonomin, kais sålde sina 6 bästa spelare till andra klubbar, sen ett par veckor innan seriestart så drar VIB sig ur och kais får platsen, så njaa tkr inte det räknas !

Sett till poäng ja, men läs de jag skrivit, lag har underskattat Höllviken och tror dom haft 3p innan matchen startat, det är anledningen att Höllviken vunnit ! uppskattar att max 2 spelare tar plats i Kais på 2 femmor ! det kommer visa sig i slutet att Höllviken kommer komma sist

wille11 - 2014-11-08 16:11

ah okej har dålig koll på den situationen men antar att de fick en gratisplats och tackade ja, svårt att se att de blev tvingade..
kan ha fel där..

men 5p på en säsong måste ju utan tvivel göra dem till sämst nånsin, även om de inte skulle 'räknas'!

svårt och säga med jik, men förra säsongen var dem onekligen sämre om man jämför med Höllviken sätt till poäng, räknat hela säsongen för jik, och 8 matcher för Höllviken..
ska bli kul och se efter säsongen vem som slutar sist!

wibbe - 2014-11-08 15:59

Mora senast kan jag köpa, men räknade inte med dom med tanke på att förbundet tabba sig så jävligt ! men inte en chans att JIK var sämre än Höllviken, skulle dom mötas så hade JIK torskat max 1 mot höllviken

wille11 - 2014-11-08 14:58

wibbe;
att du håller Granlo som favorit och att de ska vinna enkelt kan ja köpa, klart dem bär favoritskapet hemma mot ett så pass fruktansvärt dåligt lag, eller hur?..

men SSL sämsta lag? snackade/såg du inte med Mora alls sist dem var uppe?
5p på hela säsongen?
Jönköping ifjol, typ desamma!
Höllviken har ju såfall råd att förlora sista 18 och ge bort 3p och fortfarande vara bättre..
Höj dig!

Trollkarlen - 2014-11-07 17:25

Finns 1.80 på bet365. Förresten så tror jag att du vet vilken det sämsta SSL-laget genom tiderna var. Du minns väl när Mora fick en gratisplats för några år sedan:-)

wibbe - 2014-11-07 15:32

I dagsläget är alla spelare i Granlo tillgängliga, senaste matchen spelade deras nykomponerade förstakedjan 6-1

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: