Speltips

Speltips Kings-Suns

Sport: Basket Spelstopp: 2014-11-08 03:00 Spela här

Speltips Kings-Suns
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Kings +5.0
2014-11-08 03:00 Kings-Suns Kings +5.0 1.90 NBA

Sacramento Kings har öppnat överraskande bra. Senast körde de över Denver Nuggets med 131-109. Fem spelade matcher har inneburit fyra segrar. I natt möter de Phoenix Suns som har öppnat säsongen med tre segrar och två förluster.

Mycket av Sacramentos framgång hittills stavas DeMarcus Cousins. Den tidigare stökiga och oslipade, men också väldigt talangfulle amerikanen, verkar ha hittat formen på allvar nu. VM-sommaren med USA kanske gjorde gott ändå. Mot Denver senast gjorde han 30 poäng. En av ligans bästa spelare hittills.

Phoenix spelar en snabb basket med de skickliga guarderna Goran Dragic, Isaiah Thomas (ny från just Sacramento) och Eric Bledsoe. De gillar att sätta fart på bollen och skjuta utifrån. Men hittills har Dragic inte sett lika bra ut som i fjol. Nye Thomas har dock levererat fina 19 poäng per match. Frågan är om han kommer kunna prestera även mot laget som han lämnade inför säsongen, eller om han kanske kommer vilja för mycket?

Spelbolagen ser Phoenix som favoriter i natt. bet365 ger 1.90 gånger pengarna på Sacramento +5.0. Och det spelet tar jag gärna. Man ska inte underskatta ett lag som har hittat formen och känner sig heta. Saker och ting rullar på fint för Sacramento just nu och jag tror till och med att de kan besegra Phoenix i natt. Sacramento är starkare under korgarna och om Cousins fina form håller i sig så får Phoenix insidespelare stora problem. Phoenix lär satsa på att springa ifrån Sacramento. Kanske spelar de med tre guarder under stora perioder för att få in ännu mer fart och trepoängsskytte.

Även om Phoenix spelar bra och matchen blir jämn så ska +5.0 (1.90 gånger pengarna) vara tillräckligt god marginal.
Vi kör alltså Sacramento +5.0.
2,5/5 units på bet365 .

Mycket matcher i natt så kan ha ytterligare något spel på gång. Om det inte kommer upp som rek här så hittar ni det på Twitter. @SimonLeppamaki


EDITERAD 2014-11-07 15.17:29

NBA - 07 November, 2014, 15:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!