Speltips Idol: Nästa att bli utröstad

Sport: Annat
Spelstopp: 2014-11-07 20:00
Land: Sverige
Liga: Idol Sverige
Odds: 3.00
Speltips: Petter Hedström
Spela på Speltips Idol: Nästa att bli utröstad
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Petter Hedström
Hallå igen,

Jag är inte någon jätte aktiv rekare här inne. Men när det kommer något av spelvärde som jag kan då glänser jag till här inne.

Dags för Idol ikväll. Chipsskålen laddad? Smågodiset från den största kedjan inköpt? Om inte, här får du en annan anledning till att bli en del av fredagsmyset ikväll.

Det handlar alltså om vem som ska få respass hem ifrån talangtävlingen ikväll. Kortfattat lyder min analys såhär:

Risk att få åka hem:

Petter Hedström - 50 %
Ludvig Turner - 30 %
Fanny De Aguiar - 20 %

Det är inget snack om att det är tjejernas år i år. Anledning? Tja, småtjejerna och småkillarna ringer som galningar eller riggar juryn det. Hur som, det är tuff konkurrens med ett tjejgäng som är outstanding kort och gott. En tjej sticker dock ut och kan inte matcha kvalitén som övriga tjejer håller och det är Fanny. Däremot, så är hon just tjej som är älskad för att hon sticker ut och hon har ett större stöd än vad någon av final-grabbarna haft i år. Däremot är det trots allt Idol och förra veckan blev det en rejäl skräll när en av de bättre tjejerna fick åka.


Så grabbarna då? Petter har varit tippad att åka hem dem senaste veckorna. Förra veckan svarade samtliga i Juryn att ikväll hade Petter gjort sitt. Tji fick dem. Petter hittade en bunt röster och gick enkelt vidare till denna veckan utan att "hänga löst".

Ludvig o sin sida blir tippad nästan alltid att få lämna. Han har en egen ruta på golvet där man "hänger löst" av dem två som fått minst röster i veckan. Men lyckas alltid stå mot någon som fått mindre än honom. Har han skrällt sig vidare för sista gången ikväll? Mja, risken finns å andra sidan så börjar han få fans nu just PGA av att han alltid har ett "extra liv".

Så varför ryker då Petter ikväll och inte Ludvig ? Som självutnämnd "Idol-nörd" så tippar jag att han kommer ge ett blekt intryck ikväll. Han är först ut och ska sjunga Happy( japp. Låten som vi alla hört minst 25 gånger). Att vara först ut är alltid en risk, oavsett om det är Mello eller det är Idol. Man blir lätt bortglömd när rösterna ska läggas. Petter kommer med stor säkerhet att hänga löst ikväll. Där kommer han få sällskap av antingen Fanny eller Ludvig.

Möter han Ludvig är jag 90 på att han lyfter på hatten och tackar för sig. Står Fanny där, ja då börjar det blir lite klurigare.

Hur som, magkänslan och analysen baserat på hela tävlingen säger att Petter åker ikväll. Till 3,00 är det taget 7 fredagsfinaler av 7. Jag prövar med 2 Units.

Lycka till om ni ryggar,

Mvh

/ BlackAce919

Spela på Idol: Nästa att bli utröstad hos Unibet
BlackAce919 - 7 November 2014 - 15:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
VTH - 2014-11-07 16:44

Låter som ett riktigt bra spel! Ludvig ska sjunga Welcome to the Jungle som passar honom, Fanny sjunger Habits av Tove Lo.

Helt klart en rygg och någon extra röst på Ludvig/Fanny ikväll!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: