Speltips

Speltips Hoffenheim vs Köln

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-08 15:30 Spela här

Speltips Hoffenheim vs Köln
Land: Bundesliga Liga: Bundesliga
Odds: 1.83 Speltips: Hoffenheim ö1,5
2014-11-08 15:30 Hoffenheim vs Köln Hoffenheim ö1,5 1.83 Polsater

Hoffenheim ö1,5 mål spelas i deras hemmamatch mot Köln.

5. Hoffenheim 10 4 5 1 14:10 17

11. Köln 10 3 3 4 7:8 12

När allsvenskan spelats klart får blickarna riktas åt något annat håll. I det här fallet tittar jag mot Tyskland och Bundesliga. Började följa ligan hyfsat nära i fjol och tanken är att följa den med noggranna ögon igen nu när allsvenskan tagit slut och frigjort en del tid. Hoffenheim var ett av lagen jag verkligen gillade att kolla på i fjol. Mål kom i mängder både offensivt och defensivt då. I år har det varit lite mer försiktigt, men jag håller ändå deras offensiv rätt högt. Tror de har alla chanser att lösa minst två mål hemma mot nykomlingen Köln.

Läget i lagen: Hoffenheims fine talang Kevin Volland är tveksam till spel. I övrigt ska det inte vara några större bekymmer. Trolig elva:

Baumann - Rudy, Süle, Strobl, Beck - Polanski, Schwegler - Volland, Roberto Firmino, Elyounoussi - Szalai

Jiloan Hamad på bänken alltså.

I Köln saknas mittfältaren Risse (9/1) saknas. Trolig elva:

Horn - Brecko, Mavraj, Wimmer, Hector - Vogt, M. Lehmann - Olkowski, D. Halfar, Svento - Zoller


Köln är en nykomling som har hållit det tajt hittills, framför allt i början av säsongen då de bland annat radade upp tre 0-0-matcher. Har haft ett relativt gynnsamt schema även om de vunnit mot Dortmund och förlorat mot Bayern på hemmaplan. Nu ställs man mot ett revanschsuget hemmalag, som förlorade för första gången i ligaspelet senast. Även om Volland inte kommer till spel finns det gott om offensiv kapacitet i den där truppen. Håller offensiven med Firminos passningsspel och Elyounoussi samt Modestes målskytte rätt högt i den här ligan. Då ska man komma ihåg att Bundesliga är en målrik liga där vi ofta ser målrika och galna matcher. Hoffenheim har klarat den här linan 3/5 hemma hittills i år. Coachen Markus Gisdol brukar skicka ut sitt lag med eld i baken när man spelar hemma. Räknar med att man tar hand om spelet även mot Köln.

Nykomlingar brukar som bekant börja bra och känslan är att det här är ett typexempel på en av de där icke särskilt glamourösa bortamatcherna där energin och motivationen kommer gratis väldigt lätt. Helt enkelt en av de där bortamatcherna i mängden i mitten av säsongen där det är tufft.

Ett revanschsuget hemmalag borde ha alla möjligheter att lösa minst två baljor. Håller som sagt deras offensiv högt och mot ett Köln som senast förlorade mot Freiburg (deras första seger i år) har man toppchans. I en liga som Bundesliga väljer jag dock ett högre odds på ö1,5 före raka ettan alla dagar i veckan, 1-0 känns alltid mindre troligt än exempelvis 2-2 och valfri förlust där man själva gör två baljor.

Jobba Hoffa!

@nokkan21

Polsater - 07 November, 2014, 21:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!