Speltips Nishikori - Murray

Sport: Tennis
Spelstopp: 2014-11-09 15:00
Land: England
Liga: ATP Slutspel
Odds: 1,50
Tips: Murray
Jag tror att Nishikori är klar för i år. Han har gjort sitt. Den sista ansträngningen kom på hemmaplan i Tokyo där han kände sig tvungen att ställa upp när kroppen egentligen ville vila. Nu betalar han priset för det.

Tycker det är uppenbart att japanen är sliten. Han torskade mot Jack Sock i Shanghai och tappade set i varje match i Paris. Det syntes särskilt mot Djokovic att allt inte stod rätt till.

Jag är rätt tveksamt till att han laddar om och kommer fräsch till slutspelet. Det får bli utgångsvinkeln i alla fall.

Andy har ju dessutom väldigt lätt för Nishikori. 3-0 inbördes utan att tappa set. Ja, egentligen har han totalkrossat japanen, men man ska komma ihåg att Nishikori egentligen breakade ordentligt 2013…eller han tog åtminstone ett enormt kliv i utvecklingen, så tidigare matcher är inte så där vansinnigt viktiga.

Andy är desperat att rädda en usel säsong. Det är inte förrän nu på slutet som han vunnit titlar och kommit upp i duglig nivå. Sedan Wimbledon har han torskat mot Tsonga, Federer, Ferrer och Djokovic. Det är en liga som Nishikori garanterat platsar i, men inte i det skick han förmodligen är i just nu.

Vinst för Murray i första omgången gör honom i stort sett klar för semifinal. Torsk, å andra sidan, gör att han får säga tack och hej för den här säsongen.

1,50 hos Sportingbet är lågt men fortfarande en touch av värde, och det är ju vad som räknas i slutändan. Man får inte glömma att Murray trots allt spelar på hemmabana här i London.
Spela på Nishikori - Murray hos Sportingbet
Spela nu
Poldan - 8 November 2014 - 01:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: