Speltips

Speltips CCM - Perth Glory

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-09 07:00 Spela här

Speltips CCM - Perth Glory
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 1.80 Speltips: BLGM
2014-11-09 07:00 CCM - Perth Glory BLGM 1.80 master

Sista matchen denna omgång är mellan CCM och Perth Glory. En svår match, vilket oddsen själva antyder.

CCM är ett väldigt mediokert lag som inte kommer att plocka många poäng, och när man väl plockar poäng lär det oftast bli på hemmaplan. Laget har gjort mål i två av sina tre matcher denna säsong. Det var senast man inte lyckades göra mål och det var på bortaplan där man är ett klart sämre lag. Trots det hade man bra lägen att göra minst en balja, brände straff bl.a och några frilägen. Har ett skadefritt lag utan något märkbart avbräck.

Perth Glory har fått ordning på offensiven till denna säsong, och har gjort mål i alla matcher denna säsong förutom i den svåra bortamatchen mot Adelaide. Har förövrigt släppt in mål i samtliga matcher, defensiven brister minst sagt, nu när offensiven förbättrats avsevärt från föregående säsonger. Kommer från en skön vinst hemma mot Newcastle Jets med 2-1. När det gäller bortaspelet har laget vunnit med 1-2 borta mot Wellington och förlorat mot Adelaide med 2-0. Ett skadefritt lag med bara Griffiths som märkbart avbräck. Offensivt sett saknas ingen, vilket betyder att vi troligtvis får se Keogh, Hersi, Marinkovic... bl.a.

När CCM spelar på hemmaplan spelar man lite mer öppet, vilket oftast kommer att resultera i minst ett insläppt mål. Läcker bakåt klart mer när dom inte har samtliga spelare bakom boll. Offensivt sett är man helt ok och brukar oftast göra mål på hemmaplan, vilket jag tror man gör på en osäker defensiv i Perth Glory.

Vi får BLGM till godkända 1.80 vilket jag hugger på med hög insats.

Huvuddrag
BLGM @ 1.80 8/10

Övriga spel
Singel: Perth Glory+Ö 2.5 mål @ 5.00 2/10
Dubbel: CCM Ö 4.5 hörnor+Nebojsa Marinkovic målskytt @ 12.90 2/10

Twitter @EdinMadrid

Mvh Master :)

master - 08 November, 2014, 14:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!