Speltips

Speltips Indiana Pacers - Washington Wizards

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-09 01:00 Spela här

Speltips Indiana Pacers - Washington Wizards
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.95 Speltips: 2:a (-3.5)
2014-11-09 01:00 Indiana Pacers - Washington Wizards 2:a (-3.5) 1.95 Knicks

Pacers är ett helt annat lag jämfört med förra säsongen. Borta är Lance Stephenson som lämnade för Hornets i somras, likaså lagets stora stjärna Paul George som efter en otäck skada i en träningsmatch med landslaget i somras kommer missa hela säsongen. Kvar har man ett bra defensivt lag, men utan några som helst poänggörare framåt. Några av de som kan blixtra till saknas idag.

Lagets ordinarie point guard George Hill är skadad, likaså lagets startande shooting guard Rodney Stuckey och bägge två missar definitivt matchen. Bänkspelaren C.J. Miles är också borta, en swingman som offensivt bidrar med en del. Även David West (startar som power forward vanligtvis) och C.J. Watson saknas. Kvar finns Roy Hibbert och Chris Copeland, typ. Hibbert är bäst i defensiven men kan ha sina stunder offensivt. Dock har jag svårt att se honom bära det här tunna laget på sina axlar, det har han inte kunnandet för offensivt och han ställs dessutom mot en tuff match-up mot Marcin Gortat i Washington.

Wizards har börjat säsongen bra, 4-2 i record där 4 av dessa 6 matcher spelats på bortaplan. Detta trots att man saknar lagets bästa skytt, Bradley Beal. Kvar finns dock en hel del bra spelare, exempelvis stjärnan John Wall som med sin blixtrande snabbhet från point guard-positionen brukar terrorisera övriga lag i NBA. Det finns även veteranen Paul Pierce som trots sin avsaknad av atletism lyckas vara en bra offensiv spelare ändå. Det finns också spelare som Gortat, Nené, Otto Porter, Andre Miller, m.fl. Wizards har ett spännande lag och ses som ett av de bättre lagen i Eastern Conference.

Indiana har startat säsongen med 5 förluster och 1 vinst på 6 matcher, och nu är man ganska skadedrabbade mot ett ungt och vasst Wizards. Jag kan inte se det gå på något annat sätt än Wizards-vinst, jag tycker också att linan på -3.5 är lite för låg med tanke på Pacers form.

Jag spelar därför Wizards att vinna med -3.5 till 1.95 på bet365 .

Lycka till!


EDITERAD 2014-11-09 00.50:56

Knicks - 09 November, 2014, 00:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!