Speltips

Speltips New Orleans Saints - San Francisco 49ers

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2014-11-09 19:00 Spela här

Speltips New Orleans Saints - San Francisco 49ers
Land: Usa Liga: NFL
Odds: 1.90 Speltips: Saints -5
2014-11-09 19:00 New Orleans Saints - San Francisco 49ers Saints -5 1.90 ChristianB

I torsdags var jag riktigt fel ute i matchen mellan Bengals och Browns, Andy Dalton var totalt bedrövlig och kunde inte hitta en enda pass rätt kändes det som. Ibland har man tyvärr sådana dagar också. Nya tag idag!
-------------------------------------------------------------
New Orleans Saints tar emot San Francisco 49ers hemma i sin Superdome och man har sett riktigt vassa ut de senaste matcherna. Efter sin bye förlorade man i sista sekund till Detroit Lions tack vare en interception, men sedan dess har man krossat både Packers och Panthers och sett riktigt fina ut! Försvaret har steppat upp rejält och lyckas äntligen leva upp lite till förra årets standard. 49ers har två raka förluster i baken. Först blev man piskade av Denver Broncos med 42-17 och sedan, efter en bye-vecka, så åkte man på en förlust med 13-10 mot St Louis Rams. Anfallet har alltså inte fungerat som det ska den senaste tiden och man har haft rejäla problem att skydda sin QB Colin Kaepernick. I matchen mot Rams blev han sackad hela åtta (!) gånger! Han kommer att ha problem även ikväll mot ett Saints som efter sin bye har registrerat elva sacks på tre matcher. De kommer att sända en hel del blitzar hans väg idag för att tvinga honom att göra sig av med bollen snabbare, nere i banan har man haft bra cover de senaste veckorna så det blir inte lätt att hitta öppna receivers. Framförallt Keenan Lewis har sett strålande ut och kommer att kunna ta bort ett vapen för 49ers QB och tvinga honom att kolla åt andra håll, om han hinner det det vill säga…

49ers kommer att behöva använda sig mycket av springspelet för att lyckas vinna denna match. Saints var i början av säsongen skakiga mot springspel, men precis som resten av försvaret så har man förbättrats ju längre säsongen gått och de senaste fyra veckorna har man bara tillåtit motståndarna att springa för 3.44 yards per försök, vilket är väldigt bra. 49es springanfall med Frank Gore räknas som det tionde bästa i ligan, så en del yards kommer de nog att plocka. Speciellt om man tar med i beräkningarna att de har en riktigt mobil QB som kan plocka in en del yards på egen hand. Detta kommer att vara en stor nyckel ikväll. San Francisco har själva ett mycket bra springförsvar, vilket kommer att göra det svårare för Saints running back Mark Ingram att restera lika bra som han gjort den senaste tiden. Han har gjort jobbet mycket lättare för QB Drew Brees med sina explosiva springspel, och kan de etablera ett hyfsat spel via marken idag så tror jag att det kan bli en bekväm hemmaseger. 49ers har nämligen haft väldigt svårt att sätta press på motståndarnas QB och är bland de sämsta i ligan på detta denna säsong. Om man tar bort matchen mot St Louis så har de endast registrerat i snitt en sack per match, vilket inte bådar gott mot glödheta Drew Brees. När han får tid att kasta bollen så KOMMER han att hitta öppna receivers och göra stora spel. Med receivers som Graham, Colston och Cooks så blir det svårt för 49ers försvar att täcka alla dessa om offensiva linjen ger Brees tid att hitta dem.

Båda lagen har vunnit fyra och förlorat fyra matcher så här långt denna säsong och jagar vinster här av olika anledningar. Saints leder sin division och vill se till att få fördel av hemmaplan i slutspelet, medan 49ers behöver börja plocka segrar för att ha chans att ens ta sig dit, då man just nu ligger trea i sin division bakom Arizona och Seattle. Jag säger som jag sa förra veckan och för två veckor sedan. Tre av Saints fyra förluster har kommit i slutskedet av matcher och man har då förlorat med en, två och tre poäng. Alla dessa kunde lika gärna ha slutat med en seger. Hur tror du linan hade sett ut om Saints satt på sju segrar och en förlust istället för fyra förluster? Saints är verkligen underskattade. Ta dessutom in i beräkningarna att det har vart turbulent i 49ers omklädningsrum och mycket skriverier om detta. Det är ett lag i obalans.

Drew Brees och Saints har vart ostoppbara på hemmaplan och har 20 raka segrar i bagaget med coach Sean Payton, det är alltså nästan tre säsonger utan en förlust! Denna match är början på en tre matcher lång hemmastreak, så man behöver inte ha tankarna på att man ska resa veckan efter eller något sådant, man kan komma in med fullt fokus, lag i denna situation har en tendens att lyfta sig ett steg. Man spelade ju dessutom på torsdagen förra veckan, vilket innebär att man fått ett par dagar extra på sig att förbereda sig på, något som Saints brukar vara väldigt duktiga på att göra. Jag spelar Saints -5 till 1.90 gånger pengarna.

ChristianB - 09 November, 2014, 13:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
genelec8050 - 2014-11-09 15:53:40

Låter sunt! Rygg!
units?