Speltips

Speltips Golden State-Phoenix

Sport: Basket Spelstopp: 2014-11-10 02:00 Spela här

Speltips Golden State-Phoenix
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Golden State +1
2014-11-10 02:00 Golden State-Phoenix Golden State +1 1.90 NBA

Klockan två i natt spelas matchen mellan Golden State Warriors och Phoenix Suns, i Phoenix. Här spelar vi Golden State +1 till 1.90 gånger pengarna hos bet365 .

Golden State har enligt mig varit hela NBA:s bästa lag hittills under säsongen. De har vunnit samtliga fem matcher och ligger därmed i topp i Western Conference. Golden State har besegrat topplagen Portland, Clippers och Houston i de tre senaste matcherna. Riktigt imponerande.

Golden State har verkligen varit starka offensivt. De har fått fin produktion från Stephen Curry som har gjort 62 poäng och 12 assist i de två senaste matcherna. Klay Thompson har också öppnat säsongen bra. Draymond Green, som har satt 14 av 26 skott i de två senaste matcherna, ser också bra ut för tillfället.

Det som gör att spelbolagen inte tror lika hårt på Golden State denna gång är att de spelade match i går mot Houston. Att spela två matcher på två dagar är alltid slitsamt. Phoenix, å sin sida, spelade i fredags och har därför fått vila ett dygn mer än Golden State.

Phoenix har öppnat säsongen med 3-3. Det ger dem en niondeplats i Western Conference, som alltså toppas av Golden State.

Phoenix har förlorat tre av sina fyra senaste matcher. Dessutom två raka torsk på hemmaplan. Phoenix har fått ut en del fint av sina offensiva nyckelspelare under inledningen av säsongen. Markieff Morris ser bra ut med ett snitt på 17 poäng per match. Nye Isaiah Thomas snittar 16 poäng. Men defensivt har det inte sett särskilt bra ut. Det är egentligen defensiven som har förstört för laget hittills.

Som sagt, att Golden State inte har fått så mycket vila gör att bolagen inte tror på laget. Men ibland gäller det att inte krångla till det. Vi får +1 på ligans just nu bästa lag som är i toppform – mot ett lag som har defensiva problem och som inte har lyckats försvara sin hemmaplan särskilt bra hittills. Jag tycker att vi tar det spelet alla dagar i veckan.

Alltså: Golden State Warrios +1 till 1.90 gånger pengarna på bet365 .

NBA - 09 November, 2014, 17:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!