Speltips

Speltips Bentleigh Greens - Perth Glory

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-11 09:30 Spela här

Speltips Bentleigh Greens - Perth Glory
Land: Australien Liga: FFA Cup
Odds: 3.10 Speltips: Under 2.5 mål
2014-11-11 09:30 Bentleigh Greens - Perth Glory Under 2.5 mål 3.10 master

FFA Cup-semifinal. Perth Glory ställs mot ett mindre etablerat lag i Bentleigh Greens. Självklart går bortalaget in som storfavorit, inte konstigt då man spelar i en större liga och är dessutom i toppen där. Men vad finns det för spelvärde i denna match? Raka tvåan.. Nej. Handicap Glory, njaaa.

Tycker att det finns spelvärde i underspelet. Vi snackar om ett riktigt överodds, för varför ska över 2.5 ge här ynka 1.36 i odds? För att? Vi snackar om semifinal i en cup. Då vill man aldrig ge något gratis. Greens har säkert spelat en aning mer offensivt i sina matcher hittills, men om dom gör det mot Glory så skjuter dom sig själva i foten. Och det tror jag inte dom tänker göra. Här kommer det vara 10 spelare bakom boll i försök att hålla nere siffrorna. Offensivt sett har man nog inte mycket att komma med då Glorys defensiv är för stabil för ett lag som detta.
Och så vitt jag vet har Perth Glory det klart svårare i matcher som denna. När man ska möta ett lag som backar hem med hela laget. Vi såg det bland annat mot Newcastle Jets. Och det var på hemmaplan. Knapp seger, men det var inte förrän Jets gjorde mål, som man tog tag i det hela och vände på några minuter. Här lär man nog inte jobba ur underläge. Man tar det nog lugnt och behärskat och inväntar fina lägen som uppstår för att på så sätt lyckas göra mål. Och bortaspelet spökar dessutom. Likt mot Jets blev det en knapp seger borta mot CCM för några dagar sedan. CCM spelade inte så värst offensivt vilket ledde till att en svårighet att göra mål. Enda målet kom på frispark, vilket säger en hel del.
Borta mot Adelaide var man helt chanslösa och förlorade med 2-0. Värt att notera är att man inte hade ett enda skott på mål. Lägg därtill att detta är en svårare arena att spela på, med klart mindre ytor.

Märkbara avbräck har man i Nichols och Jamie Maclaren som är alternativ offensivt sett.

Nä, här tror jag helt klart att Perth Glory vinner, men att man gör det med stora siffror tror jag inte. Inte i alla fall ett slitet lag, med två offensiva avbräck, dåligt bortaspel och mot 10 man bakom boll.

Visst kan det spåra ut ifall det kommer ett tidigt mål, men hursomhelst ligger värdet i underspelet vilket spelas till en mindre insats.

Spel: Bentleigh Greens-Perth Glory Under 2.5 mål @ 3.10

Mvh Master

master - 10 November, 2014, 11:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!