Speltips

Speltips Utah-Indiana

Sport: Basket Spelstopp: 2014-11-11 01:00 Spela här

Speltips Utah-Indiana
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Utah +1 (första halvlek)
2014-11-11 01:00 Utah-Indiana Utah +1 (första halvlek) 1.90 NBA

Golden State Warriors segersvit nådde sitt slut i natt. Det blev förlust mot Phoenix Suns. Vi hade ju spelet på GSW (+1.0) – och jag tycker fortfarande att det var ett bra spel. Om inte viktige Klay Thompson hade missat matchen pga skada (det beskedet kom ganska nära inpå matchstart) så tror jag faktiskt att matchen hade slutat annorlunda. Men det är inget vi ska gräma oss över nu.

Bland nattens matcher hittar jag inte mycket intressant. Jag vågar fortfarande inte spela på Cleveland (-6.0 hemma mot New Orleans), och det känns samtidigt osäkert att spela emot dem. En vacker dag exploderar Cleveland och då blir de livsfarliga. De ser dock fortsatt ut att ha något eller ett par steg kvar till den nivån som alla förväntar sig att de ska nå.

Jag hittar dock ETT SPEL som lockar i nattens utbud. Det finns i matchen mellan Utah Jazz och Indiana Pacers – som spelas i Indianapolis. Här tror jag faktiskt på Jazz, som är ett bättre lag än årets sargade Indiana. Att Indiana har gått långt de senaste säsongerna kan ni helt bortse från. Deras superstjärna Paul George bröt benet i somras och är borta. Deras nummer två offensivt, Lance Stephenson, spelar numera i Charlotte. Årets Indiana är ett tungt lag som kan spela försvarsspel, men som saknar offensiva krafter. Indianas viktige center Roy Hibbert har problem med ett knä inför nattens match. Han kommer förmodligen till spel, heter det. Men det är långt ifrån hundra. Och om han spelar är det långt ifrån säkert att han kan leverera särskilt stora minuter. Om han inte kan bidra och gå för fullt så kommer Utahs stora spelare (Kanter och Favors) kunna ställa till med en hel del problem under Indianas korg. Jag tror också att Gordon Hayward kommer att trivas mot Indianas Copeland. Haywards snabbhet ger honom ett övertag i den match-upen.

MEN: Utah spelade match i går. Indiana är som sagt ett tungt lag att möta, och nu har de dessutom fått vila lite extra. Jag tror därför att det blir tight in i det sista och jag är inte säker på att Utah kommer kunna hålla ut hela vägen. Så jag lägger mitt spel ENBART PÅ FÖRSTA HALVLEK. På bet365 får vi Utah Jazz +1 i första halvlek. 1.90 gånger pengarna.

Min känsla är att Utah kommer sätta fart från start och ha med sig en ledning när två perioder är spelade. Om orken sedan tryter och Indiana gör match av det i den fjärde perioden gör det absolut ingenting (för mig).

Alltså: Utah Jazz +1 i första halvlek. 1.90 på bet365 .
Units: 2/5.

NBA - 10 November, 2014, 19:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!