Speltips: Dartford-Welling

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-11-11 20:45
Land: England
Liga: Conference Premier
Odds: 1.97/1.75
Tips: Ö2.5/BLGM
Likt Zlatans guldbollar fortsätter rekarna trilla in på kontot. Nu landslagsvecka men givetvis lämnas ni inte tomhänta för den sakens skull. Godbitar finns att hämta i det engelska Conference-spelet under tisdagskvällen.

Dartford (kanske mest känt för att det besjungits av Peter Doherty) spelar ikväll hemma mot Welling (inte känt för speciellt mycket mer än att man ligger på 19:e plats i Conference Premier och har fyra förluster på sina fem senaste matcher.

Dartford har spelat 18 matcher i ligan hittills denna säsong och har målskillnaden 17-27 vilket innebär ett snitt på 2.4 mål per match. Hemma har man 11 gjorda och 11 insläppta på sina nio första matcher och även om det varit lite tunt med målskyttet på sistone så ska man ha klart för sig att huvudanledningen till detta står att finna i det oerhört tuffa spelschemat där man uteslutande mött lag från den övre regionen av tabellen.

Welling har en målskillnad på 23-27 efter 18 matcher vilket betyder ett snitt på 2.8 mål per match. På bortaplan är det bara tre lag som har ett högre snitt vad gäller matcher som klättrat över 2.5 linan då man gjort åtta mål och släppt in hela 17 på sina 9 inledande matcher. Welling snittar 2.8 mål per match när man spelar på bortaplan och 6 av de 9 matcherna hittills i år har letat sig över 2.5-snöret. Sex av Wellings åtta senaste matcher totalt har innehållit tre mål eller fler och för Dartfords del hittar vi målglada resultat även där på sistone då resultatraden lyder:

3-4
3-0
3-1.

Jag tror Dartford har oerhört goda chanser att få med sig något positivt från denna uppgiften och bygga vidare på den fina skalpen i FA-cupen senast då man överraskande slog Bromely på bortaplan. Dessutom kommer man från en stark hemmaseger senast i Cupen (3-1) och man är sammanlagt obesegrad i fyra raka hemmamatcher.

Welling har skakig bortaform men man gör trots det nästan alltid mål i sina matcher även om poängskörden är skral. Trots sex förluster på de åtta senaste bortamatcherna har man bara misslyckats att göra mål i två av dessa matcher.

Det här lutar definitivt åt en drabbning som har goda möjligheter att leta sig över 2.5-linan och dessutom ser jag det som ytterst troligt att båda målvakterna åtminstone en gång tvingas plocka ur bollen ur nätmaskorna.

Över 2.5 spelas till fina 1.97 gånger pengarna.

Both teams to score får vi 1.75 för hos Bwin.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
  Dartford-Welling
Spela på Speltips Dartford-Welling
RalleArvid - 11 November 2014 - 08:29
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
EttKryss2 - 2014-11-11 20:44

finns över 2.5mål/Blgm till 2.10 på Bet365


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  FC Köln - Arsenal
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.86

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming