Speltips

Speltips Murray - Raonic

Sport: Tennis Spelstopp: 2014-11-11 21:00 Spela här

Speltips Murray - Raonic
Land: England Liga: ATP Slutspel
Odds: 1,66 Speltips: Tiebreak
2014-11-11 21:00 Murray - Raonic Tiebreak 1,66 Poldan

Det var längesen vi provade ett tiebreakspel. Men nu är det dags igen. Det står lite för mycket på spel och som ni vet är Raonic en mycket solid servare på inomhusbanor.

Slutspelet är väldigt svårtippat. Men det finns lite småvärde här och var. Jag tror att Raonic kommer hålla sin serve genom minst ett av seten, då är det alltså upp till Murray om han vill fortsätta skämma ut sig inför hemmapubliken eller om det är dags för en uppryckning.

Raonic visade åtminstone i andra set mot Federer att han inte är helt oduglig och min känsla är att han kommer serva bättre idag än mot Fed.

Andy måste höja sig och jag tror att han gör det. Ganska rejält. Det är vinna eller försvinna för båda och jag tror att det kommer bli riktigt jämnt.

Raonic har 27 tiebreak på 33 matcher sedan Wimbledon och inomhus är den siffran högre än så. Med tanke på att överlinan ligger på 23,5 tycker jag att det är lite märkligt att vi ändå får 1,66 på tiebreak i matchen hos bet365 .

De har mötts fyra gånger där det blivit tiebreak i två av matcherna. Samtidigt ska man veta att i den tredje matchen slutade ett set med 7-5 och i US-Open 2012 var ju Murray helt överjävlig.

Så, jag tror nog att vi får se tiebreak mellan Murray och Raonic lite mer sällan än 2 gånger av 3.

Poldan - 11 November, 2014, 11:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Ramtin - 2014-11-11 18:05:17

Hej Poldan! Murray skämde verkligen ut sig mot Nishikori. Så fruktansvärt dåligt som Nishikori servade i första set och så dåligt Murray returnerade och även servade var otroligt att se, inte ens Murrays klart bästa slag den så säkra backhanden fungerade.Trodde likt dig på att Murray stärkt av senaste veckornas vinster skulle vara rejält laddad och verkligen ge Nishikori en match och slutligen segra, istället förlorade jag stort då jag hade satsat på Murray. Jag brukar släppa förlusterna och gå vidare men sättet Murray förlorade mot Nishikori så hoppas jag innerligen han åker ut med huvudet före redan ikväll. Att prestera så dåligt av en så kallad toppspelare på hemmaplan är oförståeligt.