Speltips

Speltips IBF Falun v Kais Mora IF

Sport: Innebandy Spelstopp: 2014-11-12 19:00 Spela här

Speltips IBF Falun v Kais Mora IF
Land: Sverige Liga: Superligan
Odds: 4,75 Speltips: FTTS
2014-11-12 19:00 IBF Falun v Kais Mora IF FTTS 4,75 IB.

Vi kliver in i denna omgång med ett chansspel. Ett spelmoment som jag börjar gilla lite skarpt. Det är väldigt ofta som en stor underdog i en match står högt i att göra första målet. FTTS står just för vilket lag som gör matchens första mål. Vi har hittat Höllviken flera gånger denna säsong till skyhöga odds. Nu är det dags för att pröva lyckan hos Kais Mora.

Man kan väl inte direkt göra någon större motivering på detta spel. Att göra första målet i en innebandymatch är väl rätt 50/50 i mina ögon. En kontring, en backmiss, ett kanonskott, ett anfall, you name it. Ett första mål kan komma från vilket lag som helst oavsett klasskillnad. Det jämnar ofta ut sig efter 60 minuter. 4,75. Jisses.

Jag kliver in med 2 enheter som vi alltid spelar på detta spelmoment. Nu väger ju givetvis Faluns förstafemma över mot Moras vilket gör att det kanske inte är helt 50/50 men ni förstår vad jag menar. Edberg out. Vi ligger plus på detta moment denna säsong och vi testar återigen. Höllviken fixa 3 raka mål borta mot Falun innan dalmasarna spräckte nollan. Växjö fixade även dom första kassen.

IB. - 11 November, 2014, 12:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!