Speltips IBF Falun v Kais Mora IF

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2014-11-12 19:00
Land: Sverige
Liga: Superligan
Odds: 4,75
Tips: FTTS
Vi kliver in i denna omgång med ett chansspel. Ett spelmoment som jag börjar gilla lite skarpt. Det är väldigt ofta som en stor underdog i en match står högt i att göra första målet. FTTS står just för vilket lag som gör matchens första mål. Vi har hittat Höllviken flera gånger denna säsong till skyhöga odds. Nu är det dags för att pröva lyckan hos Kais Mora.

Man kan väl inte direkt göra någon större motivering på detta spel. Att göra första målet i en innebandymatch är väl rätt 50/50 i mina ögon. En kontring, en backmiss, ett kanonskott, ett anfall, you name it. Ett första mål kan komma från vilket lag som helst oavsett klasskillnad. Det jämnar ofta ut sig efter 60 minuter. 4,75. Jisses.

Jag kliver in med 2 enheter som vi alltid spelar på detta spelmoment. Nu väger ju givetvis Faluns förstafemma över mot Moras vilket gör att det kanske inte är helt 50/50 men ni förstår vad jag menar. Edberg out. Vi ligger plus på detta moment denna säsong och vi testar återigen. Höllviken fixa 3 raka mål borta mot Falun innan dalmasarna spräckte nollan. Växjö fixade även dom första kassen.
Spela på IBF Falun v Kais Mora IF hos Nordicbet
Spela nu
IB. - 11 November 2014 - 12:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: