Speltips

Speltips Storhamar-Kongsving

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-11-11 18:30 Spela här

Speltips Storhamar-Kongsving
Land: Norge Liga: Elitserien
Odds: 2,40 Speltips: över 7,5 mål
2014-11-11 18:30 Storhamar-Kongsving över 7,5 mål 2,40 gusan65

Sällan jag rekar men denna tycker jag känns riktigt intressant.
Förstår jag norskan rätt så har hemmalaget nu en hel del spelare tillbaka efter uppehåll i serien. Klipper in texten för jag vet inte om vi får länka här, tålamod och läs igenom för denna är högintressant.

Från Storhammars hemsida vad gäller truppen och skador;

Flere spillere tilbake fra skade
Jimmy Andersson kjemper for å komme tilbake.

Storhamar har vært veldig skadeutsatt så langt denne sesongen, spesielt på backsiden. I disse mørke høstdager begynner skadesituasjonen å bli stadig lysere. Storhamar-trener Aleksander Smirnov håper å ha de fleste klare til kampen mot Kongsvinger på tirsdag.

- Alle gutta er tilbake i trening. De fleste av dem har gått gjennom en tøff treningsperiode, selv om de har vært utilgjengelig for spill. Vi kaster ingen rett ut til match, hvis ikke den fysiske formen er bra. Så de som har vært skadet har trent mer enn de som er skadefrie. Og til uka håper vi å ha de fleste klare.

Øksnes ikke spilleklar før mot slutten av november.

- Det er tre kamper neste uke, og selv om gutta tåler å spille mye, så blir det godt å ha flere mann å spille på. Mot Kongsvinger på tirsdag er jeg rimelig sikker på å ha 6 backer tilgjengelg. Stein Andre Hagen har vært frisk lenge, men vi valgte å matche han forsiktig. Han spilte et par U-20 kamper og får mer kamptrening på U-18 landslaget denne uken. Adrian Saxrud Danielsen har hele tiden vist enorm vilje over å komme tilbake raskt, men dessverre kan man ikke gå mot biologiens regler og må bare vente til skaden gror godt. Adrian har gjennomført en god treningsperiode, trener fullt med laget og alt tyder på at han er spilleklar til uka, sier Smirnov gledelig.

- Når det gjelder Andreas Øksnes så har han fått meget gode signaler fra legene og det har gått bra med han nå. Andreas trenes gradvis opp, men vi tar ingen sjanser før han er 100%. I slutten av november om ca 3 uker håper vi på å ha han tilbake. Jimmy Andersson trener også godt nå, men det er ingen hemmelighet at det er noen usikkerhetsmomenter rundt skaden hans. Vi trenger gutta tilbake og krysser fingrene for at det skjer snart, sier "Sasja".


Alle forwards friske

Linus Johansson har brukt en del tid på å komme seg tilbake etter en smell tidlig denne sesongen, veteranen Pål Johnsen sto over kampene forrige uke, samt at Jørgen Langdalen har stått over pga en smell i hånda. Men nå sier Smirnov det blir konkurranse om plassene da alle er tilbake.

- Løperne våre scorer mye mål og rekkene har fungert utmerket i mange uker nå. Det vil ikke være noen enkel oppgave å sette sammen nye rekker, men det er ikke sikkert vi skal endre på så mye. Først og fremst må de som kommer tilbake bevise at de er verdt en plass i den ene eller den andre rekken. Vi har mange gode forwards, og det er sunt med konkurranse, sier Smirnov, som også forteller at laget har trent knallhardt denne uken.

- Selv om det er opphold, så er det på ingen måte noen hvilepute. Sesongen er lang og vi har brukt denne tiden på å trene bra. Løping, styrke og harde isøkter har vært kombinert hver dag, før laget får to dager fri fredag og lørdag. Disse øktene får vi igjen for etter nyttår, avslutter "Sasja".

Jimmy håper på sesongdebut i neste kamp

Jimmy Andersson har vært skadeplaget dette året, og det har vært en vanskelig tid for svensken.

- Du får ny trener, ny sesong, og du vil gå inn med ny motivasjon. Dessverre gikk det galt for meg i oppkjøringen og den tiden har vært meget tøff. Det er ikke gøy å sitte å se på dine lagkamerater spille. Spesielt da det gikk trått. Du vil så gjerne bidra og er klar over skadesituasjonen. Så dette har vært en knallhard mental test for meg i livet. Du føler deg litt "utafor" når du ikke spiller og trener med laget. Jeg kjemper hele tiden for å komme tilbake, og nå kan jeg forhåpentligvis endelig spille hockey igjen.

Får vi se Jimmy Andersson i aksjon på tirsdag?

- Det håper jeg. Jeg var hos legen i går og fikk grønt lys om å trene for fullt, endelig. Jeg tar det gradvis og tar ingen sjanser. Men nå har jeg unnagjort en del isøkter, og det føles mye mye bedre. Jeg vil ikke garantere noe, så vi får bare håpe jeg blir kampklar om kort tid.

Hvordan synes du Storhamar har sett ut i år?

- Jeg er imponert av gutta. Vi har hatt få backer, og de har spilt fantastisk. Samtidig skal løperne ha mye skryt for å ha bidratt godt defensivt. Vi har jobbet som et lag og at vi ligger der vi ligger på tabellen er bra.

Vad jag förstår så är det Kongsvings 1a år i elitserien och dessutom derby dessa lag emellan, storebror mot lillebror med andra ord.
Lagen har redan möts i sista matchen innan serien vänder, storebror vann på bortais med 8-1 och nu möts de på storebrors arena.
Lite statistik och jag tar bara hemma/borta statten för enkelhets skull.

2014-10-28 NE
Storhamar Dragons - Stavanger Oilers
2:3 (ÖT)
2014-10-26 NE
Storhamar Dragons - Frisk-Asker Tigers
1:2
2014-10-23 NE
Storhamar Dragons - Stjernen Hockey
10:1
2014-10-12 NE
Storhamar Dragons - Vålerenga Ishockey
3:1
2014-10-09 NE
Storhamar Dragons - Manglerud Star Ishockey
10:3

Bortalagets bortastatt;

2014-11-01 NE
Stavanger Oilers - Kongsvinger Knights
8:2
2014-10-28 NE
Vålerenga Ishockey - Kongsvinger Knights
7:1
2014-10-26 NE
Lillehammer IK - Kongsvinger Knights
8:1
2014-10-19 NE
Sparta Warriors - Kongsvinger Knights
10:2
2014-10-12 NE
Lørenskog IK - Kongsvinger Knights
5:2

På mobilbet hittar jag hela 2,40 på över 7,5 och jag anser att väldigt mycket talar för hemmakross. bet365 har 1,80 på över 6,5
Syna statistiken, kika in på lagens hemsidor syna spelartruppen, spela på eget ansvar ;-) Jag hittar ingen information om skadeläge i bortalaget men med de fakta jag har läst så räcker det för mig, skulle bortalaget ha ett par viktiga backar borta så...
Jag gick in så tungt jag har råd med.

gusan65 - 11 November, 2014, 12:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
gusan65 - 2014-11-11 12:40:52

HCP spel finns i ett antal varianter...-4 kring 1,90 mumma.