Speltips Borås-Okapi

Sport: Basket
Spelstopp: 2014-11-11 19:00
Land: Euro
Liga: EuroChallenge
Odds: 1.85
Speltips: Okapi -6,5
Spela på Speltips Borås-Okapi
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på Okapi -6,5
I dag behöver vi inte leta oss över Atlanten för att hitta ett intressant spel. Det spelas Eurochallenge-basket hemma i Sverige när Borås Basket tar emot belgiska Okapi Aalstar. Expekt ger oss Okapi -6,5 till 1.85 gånger pengarna. Här är jag övertygad om att spelbolaget gör en missbedömning och jag spelar utan att tveka.

Borås och Okapi har spelat varsin gruppspelsmatch hittills. Borås vann med sju poäng borta mot danska Bakken Bears. Medan belgarna vann med hela 35 poäng hemma mot tyska Fraport. När man ser de resultaten ska man ha i åtanke att Borås och Bakken placerades som trea och fyra (i gruppen) i många förhandstips. Okapi slog alltså det lag som många trodde skulle gå vidare från gruppen - med övertygande 35 poäng. Snacka om styrkebesked.

Resultaten i första omgången var alltså:
Bakken-Borås 79-86
Okapi-Fraport 94-59

Borås bör få det riktigt tufft mot Okapi - som ska vara ett betydligt bättre lag. Nu har Borås dessutom drabbats av ett tungt skadeavbräck - vilket bolagen inte verkar ha koll på. Chris McKnight, som har varit startspelare på powerforward-positionen och en viktig ledargestalt och pådrivare i Borås de senaste säsongerna, kommer att missa matchen på grund av en knäskada. Borås indsiderotation blir därmed desto tunnare.

Vi kör alltså Okapi Aalstar -6,5 till oddset 1.85 på Expekt. Här känns det som att marginalerna är goda. Gästerna från Belgien bör kunna vinna med tio poäng och då sitter vi säkert.
Units: 4/5.
Spela på Borås-Okapi hos Expekt
NBA - 11 November 2014 - 13:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: