Speltips

Speltips Borås-Okapi

Sport: Basket Spelstopp: 2014-11-11 19:00 Spela här

Speltips Borås-Okapi
Land: Euro Liga: EuroChallenge
Odds: 1.85 Speltips: Okapi -6,5
2014-11-11 19:00 Borås-Okapi Okapi -6,5 1.85 NBA

I dag behöver vi inte leta oss över Atlanten för att hitta ett intressant spel. Det spelas Eurochallenge-basket hemma i Sverige när Borås Basket tar emot belgiska Okapi Aalstar. Expekt ger oss Okapi -6,5 till 1.85 gånger pengarna. Här är jag övertygad om att spelbolaget gör en missbedömning och jag spelar utan att tveka.

Borås och Okapi har spelat varsin gruppspelsmatch hittills. Borås vann med sju poäng borta mot danska Bakken Bears. Medan belgarna vann med hela 35 poäng hemma mot tyska Fraport. När man ser de resultaten ska man ha i åtanke att Borås och Bakken placerades som trea och fyra (i gruppen) i många förhandstips. Okapi slog alltså det lag som många trodde skulle gå vidare från gruppen – med övertygande 35 poäng. Snacka om styrkebesked.

Resultaten i första omgången var alltså:
Bakken-Borås 79–86
Okapi-Fraport 94–59

Borås bör få det riktigt tufft mot Okapi – som ska vara ett betydligt bättre lag. Nu har Borås dessutom drabbats av ett tungt skadeavbräck – vilket bolagen inte verkar ha koll på. Chris McKnight, som har varit startspelare på powerforward-positionen och en viktig ledargestalt och pådrivare i Borås de senaste säsongerna, kommer att missa matchen på grund av en knäskada. Borås indsiderotation blir därmed desto tunnare.

Vi kör alltså Okapi Aalstar -6,5 till oddset 1.85 på Expekt . Här känns det som att marginalerna är goda. Gästerna från Belgien bör kunna vinna med tio poäng och då sitter vi säkert.
Units: 4/5.

NBA - 11 November, 2014, 13:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!