Speltips

Speltips Adelaide - CCM

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-12 09:30 Spela här

Speltips Adelaide - CCM
Land: Australien Liga: FFA Cup
Odds: 2.05 Speltips: Adelaide -1
2014-11-12 09:30 Adelaide - CCM Adelaide -1 2.05 master

Vi tar det kort och gott. Här snackar vi stor klasskillnad. Adelaide är flera nummer större helt enkelt även om lagen spelar i samma division. Denna säsong har skillnaden ökat ännu mer till Adelaides fördel. Adelaide är ett oerhört bra lag denna säsong, fortsatt obesegrade. Väldigt stabila defensivt, samtidigt som man har vassa spelare offensivt sett. Till denna match saknar man anfallaren Djite, men bra ersättare i Ferreira och Kamau där framme.

CCM är urusla helt enkelt, har än så länge i ligan mött mediokert motstånd och står trots det med bara en turlig seger. På bortaplan är man ännu sämre, och när man möter ett formstarkt Adelaide som är ett topplag i division 1 och lär slåss om titeln denna säsong, har man inte mycket att säga till.

Visst, nu är det inte ligaspel, utan FFA-cup. Men Adelaide är väldigt sugna på att vinna cupen och har väldigt goda möjligheter till att göra det vid vinst här. CCM har bara mött bokstavligt talat skitmotstånd, därav har dom kommit så här långt.

Detta är ett solklart spel och om Adelaide på något sätt inte lyckas vinna med fler än ett mål, så blir det pengarna tillbaka(uddamålsseger).

Spelet är lirat sedan några dagar tillbaka och spelas stenhårt. 10/10.

Mvh Master

master - 11 November, 2014, 16:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!