Speltips

Speltips NY Rangers - Pittsburgh Penguins

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-11-12 01:00 Spela här

Speltips NY Rangers - Pittsburgh Penguins
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.735 Speltips: Penguins ML
2014-11-12 01:00 NY Rangers - Pittsburgh Penguins Penguins ML 1.735 hockeystick

Efter en dag ledigt är vi tillbaka med en ny rek. Även Detroit ML gick förlorad efter man haft 3 bra lägen att avgöra matchen i OT men Bishop sa nej. Sedan förlorade man coinflipen i straffläggningen och slutresultatet kunde skrivas till 4-3 Tampa Bay efter SO. Tungt då jag tyckte Wings gjorde en stark tredje period och var laget som såg ut att ta den extra pinnen. Vi biter ihop och söker en väg tillbaka till vinnande spåret! Ni som följer mig på twitter vet att vi gick 2/2 igår då Carolina vann mot Calgary samt BOS-NJD gick över 4,5 mål. Vi kämpar!

NY Rangers - Pittsburgh Penguins

Goalies: Lundqvist (confirmed) vs Fleury (probable)

I natt har vi en ny match för Rangers inne i MSG. Rangers har problem att hitta formen och man är inte alls på den nivå man var i slutspelet förra säsongen. Senast förlorade man oväntat mot Oilers efter att varit det klart sämre laget och det var Oilers som kom och bestämde matchbilden. Lundqvist gjorde kanske säsongens hittills sjukaste räddning, men det räckte som sagt inte och man föll med 3-1 efter att Oilers gjort 3-1 i öppen kasse. I natt gästas man av ligans kanske hetaste lag tillsammans med Tampa Bay och historiskt sätt har man inte haft lätt mot Penguins även fast man skickade ut de ur slutspelet förra året.

Penguins är som sagt ett av ligans hetaste lag för tillfället. Förstalinan med Crosby, Kunitz och Hörnqvist är i mina ögon den hetaste femman i NHL för tillfället då man besitter allt nödvändigt för att vara ett hot. Fart, tyngd och individuell skicklighet är bara några egenskaper som levereras natt efter natt. Man fortsätter att dominera i powerplay och jag ser för tillfället ingen som tyder på att man kommer sakta ner. Penguins har vilat ett par dagar efter att man haft lekstuga mot tunna Sabres där man vann med klara 6-1 och Crosby haft en bra dag på jobbet där han stod för 5 assist. Nu står man på 7 raka vinster och är NHLs formstarkaste lag.

Rangers har fortfarande skadeproblem på backsidan och även fast Lundqvist gjorde en bra match senast så är han inte i samma form han var i slutspelet förra året och det var en stor indikator till att man slog ut Penguins. En vanlig dag på jobbet är Penguins starkare på de flesta positioner och när Rangers saknar kaptenen McDonagh och Dan Boyle som är deras två bästa backar har jag svårt att se de klara sig ur Penguins fina offensiv. Nu har även svensken Jesper Fasth kallast upp från AHL och förväntas spela i natt istället för Duclair som jag tycker varit bra för Rangers hittills. Även John Moore spelar i natt medan Malone och Allen skickats till AHL.

Historik

Rangers slog ut Penguins förra året i Stanley Cup efter 4-3 där man vände ett 3-1 underläge. Henrik Lundqvist var kanske i sin livs form och var en hjälte i den matchserien. Under grundserien har det varit tyngre för Rangers där Penguins vunnit 7/10 senaste mötena.

Skador

NY Rangers: R.McDonagh, D.Boyle, A.Duclair (ruled out)
Penguins: O.Maatta (day-to-day)

Med detta kommer jag spela på favoriten då Rangers för tillfället ser väldigt skakiga ut.

Nattens spel blir alltså:

Pittsburgh Penguins ML @ 1.735 med 4/6 units hos Pinnacle Sports

För fler spel:
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 11 November, 2014, 18:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!