Speltips

Speltips Chicago-Toronto

Sport: Basket Spelstopp: 2014-11-14 02:00 Spela här

Speltips Chicago-Toronto
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.76 Speltips: Chi +3,5
2014-11-14 02:00 Chicago-Toronto Chi +3,5 1.76 NBA

Efter det lyckade EuroChallenge-spelet i tisdags då vi fick in Okapi Aalstar -6,5 (borta mot Borås Basket) hur enkelt som helst, är det nu dags att åter vända blicken mot den bästa av basketligor.

Jag har valt matchen mellan Chicago och Toronto, som spelas i Toronto i natt klockan två, svensk tid. Bolagen utser Toronto till knapp favorit, vilket väl inte är helt orimligt. Jag väljer dock att spela Chicago +3,5 till oddset 1.76 (bet365 ).

Det här lär bli en riktigt tight match. Toronto har inlett säsongen bra (7-1). Särskilt bra har de gått hemma där de har vunnit samtliga fem matcher. Bra har det också gått för Chicago (6-2), som har vunnit alla fyra bortamatcher.

Toronto, som fick vila i går, vann senast mot Orlando. Där var de dock illa ute. Efter fina bidrag från bänkspelarna kunde de ta sig tillbaka in i matchen från ett underläge och till slut vinna med 104–100. Chicago har fått ytterligare ett dygns vila. De spelade senast i måndags, då de besegrade Detroit med 102–91. Då var Derrick Rose tillbaka efter en kortare skadefrånvaro. Den före detta MVP:n visade att formen är god då han gjorde 24 poäng (flest av alla) och sju assist. Att Rose har fått gott om vila inför matchen mot Toronto bådar extra gott för Chicago.

Toronto är ett bra hemmalag. De har vunnit 26 av sina 33 hemmamatcher under 2014. Chicago är dock – som sagt – ett bra bortalag, och extra bra verkar de trivas i just Toronto. Där har Chicago vunnit fyra av sina fem senaste matcher.

Som sagt: detta blir en tight match. Jag räknar med att matchen kommer att leva in i slutsekunderna och jag skulle bli förvånad om det skilde mer än ett par poäng lagen emellan. Det som talar för att Chicago +3,5 sitter är bland annat Derrick Rose. Stjärnguarden såg väldigt bra ut senast och jag räknar med att han kommer att se ännu bättre ut i natt. Jag har tippat att Chicago tar sig till NBA-final i år och tror mycket på laget. Jag tror att nattens match blir tight och jämn och då väljer jag att lita på det laget som jag anser är det bästa av dom två. Dessutom: Toronto såg inte lika bra ut senast, och kanske är de på väg in i en liten svacka.

Det lär också bli ett spel på Brooklyn-Golden State. Det lutar åt både Golden State -9 och spelet på över 206 poäng. Men om det blir spel så postar jag det på Twitter. Häng med där (@SimonLeppamaki).

Vi spelar alltså: Chicago Bulls +3,5 till oddset 1.76 på bet365 .
Units: 2/5.

NBA - 13 November, 2014, 16:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
LazyLoop - 2014-11-13 21:28:15

Spelar raka på Bulls