Speltips

Speltips Newcastle Jets - Brisbane Roar

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-14 09:30 Spela här

Speltips Newcastle Jets - Brisbane Roar
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.25 Speltips: Newcastle Jets Ö 1.5 må
2014-11-14 09:30 Newcastle Jets - Brisbane Roar Newcastle Jets Ö 1.5 må 2.25 master

OBS: Matchen startar 09.40

Newcastle och Brisbane inleder denna omgång. Det är två lag i behov av poäng. Inget av lagen har ännu tagit seger.

Newcastle var nära senast mot starka Victory, men tappade 2-0-ledning. Brisbane har varit ännu sämre och inte varit i närheten av en seger, förlorat samtliga sina matcher trots att man har haft ett stort bollinnehav.

Jets är klart bättre på hemmaplan, vilket vi fick se senast. Laget inledde med fyra raka bortamatcher och hämtade därifrån endast en poäng, senast gjorde man det riktigt bra mot Victory där man var väldigt nära en seger.

Brisbane har inte fått till det, varken framåt eller defensivt. Skapar ganska mycket men har svårt att sätta dit bollen. Förvisso har motståndet varit riktigt bra, men man bör göra betydligt bättre ifrån sig. Defensivt sett läcker man betydligt mer än föregående säsong och offensivt går det trögt även om man har mäktat med mål i majoriteten av matcherna hittills.

Till denna match finns det märkbara defensiva avbräck i båda lagen.
Newcastle Jets saknar defensiva spelarna Neville och Peeper som spelat i princip varje match hittills.
Brisbane saknar backarna Hingert och Donachie, men även McKAY som är med landslaget. De tappar sin stabilitet ännu mer. Detta kan straffas av ett Jets som brukar spela mer offensivt på sin hemmaplan, där vi bland annat fick se mot Victory. Man vågar spela fotboll på hemmaplan, och jag tror och hoppas att man pressar detta Brisbane högt så att dom inte blir tillåtna att rulla runt bollen i sedvanlig ordning.

Newcastle Jets har vapen där framme, Montano, Neumann, Flores och Griffiths. Väldigt skickliga spelare för denna ligan. Med dessa spelare offensivt sett har man stora möjligheter till att göra minst två i denna hemmamatch. Speciellt när Brisbane inte alls är nöjda med inledningen denna säsong och lär gå framåt för att få med sina första poäng.

Det som också talar mycket för Newcastle Jets är att man har väldigt bra inbördes mot Brisbane. Newcastle har inte förlorat senaste fem matcher mot Brisbane, varav det inneburit fyra segrar. Målsnåla matcher där, men här är det bäddat att man åtminstone lyckas göra två mål.

SPEL: Newcastle Jets Över 1.5 mål @ 2.25

Målskytt: Joel Griffiths @ 3.75

Lycka till vid rygg och rygga som vanligt på egen risk.

Mvh Master

master - 13 November, 2014, 16:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
J.Dizzle - 2014-11-14 08:41:54

Tycker det är en bra rek master. Kan ju erkänna att jag inte har sett alltför mycket australiensisk fotboll genom åren. Men generellt sett i alla sporter, kanske mest i fotboll, när det gäller bottenmöten och viktiga poäng som står på spel. Att rädslan av att förlora blir större än viljan att vinna. Ditt spel kan gå absolut, men lär bli tajt. Kanske lite försiktigt första 45. Nu är det ju inte så i alla bottenmöten, men min känsla är det i alla fall. Lirar Jets att vinna med uddamålet @4 för lillpeng.

Vi hoppas på 2-1 :) grymma rekar har du, lycka till!

frankyfish - 2014-11-14 08:28:03

Fin rek, ryggar & spelar även jets rak @2.40

dirtyjb - 2014-11-13 19:24:48

Ryggar dig!