Speltips

Speltips HV71 - Luleå

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-11-13 19:00 Spela här

Speltips HV71 - Luleå
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2.45 Speltips: Luleå ML
2014-11-13 19:00 HV71 - Luleå Luleå ML 2.45 J.Dizzle

Tycker det är lite överodds på Luleå ikväll.
Visst, man har blandat och gett i SHL men det är ett lag med hög kvalité som kommer vara åtminstone i en semifinal i vår tror jag. Har ingen bra form för tillfället i och för sig. Men man är som sagt ett bra lag som kan slå alla.
När de flesta SHL-lagen har haft ledigt sen den första november så har Luleå hunnit med två matcher där emellan i CHL mot Salzburg. Som är ett bra lag ska vi komma ihåg, även fast de spelar i Österrike är de bättre än ryktet. Fick två bra matcher mot bra motstånd. Blev torsk hemma för att sedan mirakulöst vända 4-0 till 5-8 på bortais i tisdags. Och såna vändningar ska man inte underskatta. Laget har haft det tungt nu på slutet och det kan va precis va det här laget behövde. Självförtroende och skalle är minst lika viktigt som talang i sporten ishockey.

HV gick väldigt bra där ett tag och man såg ostoppbara ut nästan. Sen sista två matcherna hände det något. Nollade borta mot Linköping och sen tappa 3-0 hemma mot Modo. Är det en formsvacka laget är på väg in i, eller studsar man tillbaka direkt här? Väldigt oförutsägbart, och uppehållet kom nog rätt lägligt. Så svårt att säga vart HV står idag.

Stenhård match att vänta. Och då är värdet helt klart på Luleå. En annan fördel Luleå har är att man har hållt i gång grejerna medans HV har haft ledigt. Ser inte det som någon fördel så här i en första match efter uppehållet. Kan vara lite trögstartat från hemmalaget sida ikväll. Därför tycker jag inte hemmalaget förtjänar att stå som såna favoriter.

Luleå ml @2.45

2/5 units

J.Dizzle - 13 November, 2014, 18:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!