Speltips

Speltips LA Kings - Dallas Stars

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-11-14 04:30 Spela här

Speltips LA Kings - Dallas Stars
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.25 Speltips: Dallas Stars ML
2014-11-14 04:30 LA Kings - Dallas Stars Dallas Stars ML 2.25 J.Dizzle

Tycker Dallas är intressanta i natt.

Fick äntligen vinna senast borta mot Arizona, efter hela 7(!)raka förluster. En rejäl svacka man hamnade i. Fick äntligen känna på hur det är att vinna igen. Den känslan ska inte underskattas. Stärker moralen i laget, och man kanske blir ett helt nytt lag framöver som spelar med mycket självförtroende. Man vet att man kan helt enkelt. Och Dallas har inget dåligt lag heller. Vass förstakedja med Benn, Spezza, Seguin som nu kan spela tillsammans igen efter att man har varit tvungen att göra en del omkonstruktioner pga skador. Förstemålisen Lehtonen bekräftad mellan stolparna.

Hemmalaget LA Kings får jag inte riktigt grepp om. Blandar och ger väldigt mycket nu. Är annars ett erkänt starkt hemmalag som är rätt täta bakåt. Men nu är man b2b efter ha gått en väldigt hård fight borta mot Anaheim där det blev förlust med 6-5. Hade länge en ledning med 5-3 i sista men orkade inte hålla. Blev förlust efter straffar. Men jag tyckte Ducks borde avgjort matchen mycket tidigare då det var spel mot ett mål i princip hela matchen. Hemmalaget fick iväg hela 49 skott. Var ett ständigt bombardemang mot Kings-kassen.

Jag är väldigt svag för att gå emot favoriter i NHL, och ett lag som har hittat självförtroendet igen efter en tråkig svit. Min känsla är också att Kings kan vara slitet efter nattens batalj som gick till straffar. Man fick försvara mycket, vilket lär ha spillt en del krut. Ställer troligen också andremålisen Martin Jones i kassen som inte har spelat på två veckor.

ML-oddsen sitter 1.68-2.25 just nu till Kings fördel. Det köper inte riktigt jag. 1.80-2.00 hade varit mer korrekt.


Dallas ML @2.25
2/5 units

J.Dizzle - 13 November, 2014, 22:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!