Speltips

Speltips England - Slovenien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-15 18:00 Spela här

Speltips England - Slovenien
Land: England Liga: EM-kval
Odds: 2.62 Speltips: Eng & u2,5
2014-11-15 18:00 England - Slovenien Eng & u2,5 2.62 Polsater

England – Slovenien

England &u2,5 blir mitt spel i denna batalj. Mål - Resultat/totalt antal mål på bet365 .

Inga allvarliga avbräck hos engelsmännen. Bör bli följande elva:

Hart
Clyne, Cahill, Jagielka, Baines
Milner, Henderson, Wilshere
Sterling
Rooney, Welbeck

Inte heller slovenerna har några tyngre avbräck. Tänkbar elva
Handanovic
Brecko, Cesar, Ilic, Struna
Kampl, Mertelj, Birsa, Kirm
Novakovic, Ljubijankic

Nocakovic på topp är alltså inte AIK:s Nebbo. Men väl en 35-årig striker som varvar ner i japanska ligan- Är väl mest känd efter åren i Köln. Frågetecken på Kampl, Salzburgspelaren med frillan som endast en mor kan älska, som annars är det stora offensiva hotet. Detta skrämmer inte mig när det gäller det här engelska försvaret, som alltså inte släppt in mål sedan den där matchen mot Uruguay i VM.

Englands försvar är ett starkt sådant i de här sammanhangen. Enda lilla frågetecknet är väl högerbacken egentligen. I övrigt ett lag av lojala spelare som sliter hårt och stoppar motståndarna tidigt. Så jag håller det för troligt att England håller nollan. England att vinna & hålla nollan fnns till 1.80 för den som är sugen på det.

Själv går jag för det här spelet. Tycker som sagt att Englands lag är något baktungt och Roy Hodgson spelar ett rätt försiktigt spel. Welbeck är egentligen typexemplet – en anfallare som gör mycket nytta genom sitt slit, men som gör för få mål. Rooney har inte heller någon toppform och Sterling känns inte heller så het som för ett par månader sedan. Bakom är det rätt tunt. Mittfältet känns inte så kreativt heller. Såg deras match mot Norge på Wembley för ett par månader sedan. Norrmännen backade hem och lät England föra spelet – det hände då inte så mycket framåt.

Såg ut på samma sätt borta mot Estland (0-1-seger). Det här Englandslaget trivs bättre när de får kontra och slippa föra spel (alá Schweizmatchen, seger 2-0). Slovenien har en okej defensiv och en vass keeper. Ser framför mig en match där England stångar och stångar och stångar mot ett tillbakadraget bortalag och där utdelningen dröjer. 1 eller 2-0, kan mycket väl se att det är där vi landar in the end.

@nokkan21

Polsater - 14 November, 2014, 13:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
King37 - 2014-11-15 02:24:38

Dom har tränar avslut nu. Dom får säkert in 1 boll :-)

LegendReborn - 2014-11-15 02:22:47

King37

Varför? Gjorde inte mål mot Estland, Argentina, Uruguay eller Algeriet, nu möter dom England som har grymt försvar och Slovenien kanske till och med inte kan ha sina ordinarie offensiva spelare? Varför är du så säker? Bara så man vet, så man inte ryggar fel :)

Oh btw, Rygg!

King37 - 2014-11-14 15:39:17

Tro mig, Slovenien gör mål.