Speltips

Speltips Portugal - Armenien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-14 20:45 Spela här

Speltips Portugal - Armenien
Land: Internationell Liga: EM-kval
Odds: 1.90 Speltips: Armenien +2 ah
2014-11-14 20:45 Portugal - Armenien Armenien +2 ah 1.90 J.Dizzle

Löjligt odds på Armenien ikväll!

Vet inte hur bolagen har tänkt ikväll när de sätter ut Portugal till 1.20 och Armenien till hela 17. Givetvis ska man vara favoriter hemma men inte så nedtryckta som de är nu. 1.50-1.60 tycker jag borde vara mer rimligt. Men det är bara tacka och ta emot.

Bolagen verkar tro att Armenien är ett blåbärsland, men det är de verkligen inte i min mening. Var så sent som i senaste EM-kvalet med i playoff men där tog det stopp. Nu i VM-kvalet så slutade man näst sist i sin grupp men det var en sjukt jämn sådan då man bara var 3 poäng bakom tvåan. Så det är långt ifrån något skitlag som Portugal bara kommer städa av.

Man har inlett det här kvalet med två tuffa matcher. Hade ledningen borta mot Danmark och med lite tur hade man kunnat fixa poäng där. Borde ha vunnit hemma mot Serbien men man missade chansen att punktera matchen när man missade en straff i slutet, och då kunde Serbien kvittera nån minut senare. Den matchen var de två största offensiva stjärnorna Mkhitaryan och Movsisyan borta, men de är tillbaka nu vilket är ett gigantiskt plus.

Hemmalaget Portugal har inlett väldigt skakigt. Började med en klantig förlust hemma mot Albanien och sen turligt besegra Danmark borta med Ronaldos mål i den 95:e minuten. Har inte övertygat så pass mycket att man ska vara så här stora favoriter mot kapabelt motstånd.

Ronaldo bär som alltid stort ansvar i landslaget, fungerar inte han så gör inte laget det heller. Han är lika viktig för de som Zlatan är för Sverige.

Portugal är alltid nedtryckta oddsmässigt i kvalen. Med all rätt oftast. Men inte den här gången. Tycker ofta man har svårt att föra spelet mot lag som backar hem. Och vinner sällan med stora siffror mot lag som faktiskt är lite sämre än Armenien.

Naj, luktar ingen storseger här för Portugal. Man kommer verkligen få kämpa för det. Kan Albanien så kan Armenien enligt mig.

Spel: Armenien +2 ah. Vinst, oavgjort eller uddamålsförlust för Armenien = vunnet spel. Förlust på exakt 2 mål, pengarna tillbaka. Förlust med 3 mål eller mer är förlorat spel.

3/5 units

J.Dizzle - 14 November, 2014, 18:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!