Speltips

Speltips Vita Hästen - Mora

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-11-14 19:00 Spela här

Speltips Vita Hästen - Mora
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 2.25 Speltips: Mora ML
2014-11-14 19:00 Vita Hästen - Mora Mora ML 2.25 J.Dizzle

Blir ett spel i Hockeyallsvenskan också.

Mora torskade förvisso rätt klart mot ett revanschsuget Malmö med klara 5-2. Tyckte man var bra med i matchen och skapade lägen, fram tills att man drog på sig en checking from behind som innebar 5 minuters pp och där gjorde hemmalaget både 4 och 5-1 och där var det rullgardin ner. Det förändrade hela matchen, och jag tror inte siffrorna hade stuckit iväg om inte det hade hänt.

Man kan inte låta bli av att bli imponerade av Vita Hästen faktiskt. Gjort det enormt bra faktiskt med det material man besitter. Har gått bra i princip hela säsongen än så länge. Men min känsla är att det inte kommer hålla hela säsongen och att man kanske har överpresterat något. Man har inte haft den där riktiga svackan än som de flesta lagen kommer ha nån gång under säsongen. Nykomlingar brukar vara pigga i början av serien för att sedan mattas av något. Kommer senast i från en 2-0-förlust borta mot Rögle som man förlora rättvist. Man kändes lite tama och var inte den bästa matchen man hade gjort den här säsongen.

Tycker det är en öppen match och Vita Hästen är befogade favoriter, men lite för stora tycker jag. Hur hanterar man ett favoritskap i en seriefinal på hemmais? Tror det passar Mora att vara lite underdogs här.

I övrigt är det skandal att de inte visar den här matchen på Viasat.

Spel: Mora ml @2.25

2.5/5 units

J.Dizzle - 14 November, 2014, 18:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!