Endre IF (-2,5) v FBC Uppsala @1,80 (3/5) Nordicbet

Tredjeplacerade Endre (17p) tar emot tiondeplacerade Uppsala (8p) hemma i Södervärnshallen. En hall där många lag brukar ha problem.

Dessa lag möttes två gånger under försäsongen där båda fick en varsin seger. Uppsala vann hemma med 6-4, MEN då spelade inte Endres stjärndrottning Anna Jakobsson (13+9). När Uppsala åkte till ön så fick man storstryk med hela 8-2. Där visades klasskillnaden mellan lagen. Endre är ett lag för minst semifinal medan Uppsala kommer spela för kontrakt.

Jag tror att Endre absolut kan ha en sådan dag igen som på försäsongen. För Uppsala är det en av årets svåraste bortamatcher. Man kommer till spel utan två slitvargar i Josefin Wallberg och Linda Andersson. Den sistnämnda är ett tufft avbräck. Det råder även lite missnöjda miner i laget. Något som förekom redan förra säsongen med laguttagningar och liknande. Fortfarande missnöjda miner i laget, därav bortfall i laget.

Endre kommer till spel med de bästa spelarna. Tanja Stella (1+0) har tagit time out. Anna Jakobsson är en så stor tillgång för Endre och Uppsala kommer få det stentufft. Jag vet att Uppsala är det näst mest täta laget bakåt i serien men då har man till större delen mött lagen på den undre halvan. Det är nu man kommer ställas på prov. Ska vi säga 7-2?

This is the stats tab
This is the post tip