Speltips

Speltips Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-11-15 01:30 Spela här

Speltips Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.10 Speltips: Detroit ML
2014-11-15 01:30 Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks Detroit ML 2.10 J.Dizzle

Värde på Detroit i natt!

Som jag har nämnt tidigare så kommer jag som oftast reka underdogs och leta värde, speciellt i NHL som är en sån tajt liga där alla i princip kan slå alla. Därav svårare att bygga upp några vinstsviter när matcherna är både många och täta, till skillnad om man jämför i europa.

Ska ju sägas att Detroit inte är som bäst just nu. 1 vinst de senaste 5 matcherna. Men då ska man veta att förlusterna har varit 2 på straffar och 1 på övertid. Så med lite flyt så hade alla de varit segrar. Man har varit med i alla matcher och det är ett talangfullt lag men pucken studsar inte riktigt deras väg nu.
Är ett riktigt bra och ett erkänt starkt hemmalag. Känns som en tidsfråga innan puckarna går stolpe in istället. Ett framsteg förra matchen då man var nära att vända mot formstarka Tampa. Pavel Datsyuk gör comeback också. Är väl inte i bästa form så här direkt i första matchen, men nog är det ett plus alltid! Howard bekräftad mellan stolparna.

Bortalaget Chicago nämns varje säsong som en kandidat till Stanley Cup. Har helt okej form med två raka segrar i ryggen. Där det har blivit hemmasegrar mot Tampa och Sharks. Men kan ändå inte få grepp om de. Har lika många poäng som Detroit, men så vansinnigt mycket bättre dagsform tycker jag inte att de har. Visst har de ett bra lag, men likt Detroit kan man göra några dippar. Kan bli nollade hemma mot Jets och tappa mot Caps. Sen matchen efter slår man Montreal borta med 5-0.
Viktige Sharp är fortsatt borta och lär bli det ett tag till. Crawford bekräftad målvakt där.

Det jag vill komma fram till är att Chicago visar inte så mycket mer just nu att man ska vara såna favoriter mot Detroit i Joe Louis arena. Detroit kan spela fantastisk hockey där och nog känns en Detroit-vinst på tur.
Tycker ml-oddsen borde vara helt jämna här. Därför gillar jag att vi får Detroit @2.10 på hemmais.

3/5 units.

J.Dizzle - 14 November, 2014, 23:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!