Jag undrar om inte Federer är lite överskattad inför den här matchen. Wawrinka är en av få som åtminstone kommit upp i duglig nivå. Och visst, Federer har varit bra, men man kan egentligen inte dra särskilt stora slutsatser. Eftersom att motståndet varit obefintligt kan han ju spela avslappnat och göra lite vad han vill. Raonic gör sin sämsta turnering för året, Nishikori är både sliten och trött och hur bra Federer är ska han aldrig vinna mot Andy med 6-0,6-1.

Det ska bli oerhört intressant att se hur Federer tacklar ett motstånd som inte lägger sig ner som en hund. Med tanke på att Stan plockat set i de 4 senaste mötena har han nog en rätt bra idé hur han ska spela mot Fed. Dessutom har överspelet suttit i de 6 senaste matcherna.

Räknar med att han kommer försöka få till backhandutväxlingar där Stan ska vara rätt mycket bättre.

Kan tillägga att Adrian Mannarino inte ska förlora finalen mot Frederik Nielsen i challengern i Champage. Fransmannen har inte åkt till USA för att det är roligt. Han är där för att vinna och går för sin andra raka CH-titel.

Nielsen har returnerat helt vansinnigt bra den här veckan, men räddade en handfull matchbollar mot Kudla som servade för matchen två gånger i kvartsfinalen. Mannarino är för solid i egen serve för att släppa till mer än två break och jag känner mig ganska säker på Nielsen kommer få det väldigt tufft i egna servegem.

En dubbel med över 19,5 mellan Stan och Fed till 1,53 och Mannarino rak till 1,17 ger 1,80 hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip