Speltips

Speltips NHL-Dubbel

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-11-16 01:00 Spela här

Speltips NHL-Dubbel
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.47 Speltips: Se rek
2014-11-16 01:00 NHL-Dubbel Se rek 2.47 hockeystick

Efter ett par dagars vila försöker vi hitta tillbaka igen med en ny dubbel. Tycker båda lagen ska vara klara favoriter sett till förutsättningarna och hoppas de håller för favorittrycket.

Spel 1:

Tampa Bay Lightning - NY Islanders

Goalies: Bishop (confirmed) vs Johnson (confirmed)

Tampa Bay haft haft två tunga förluster i rad nu efter 1-2 mot Sharks och en 3-2 förlust efter SO mot Chicago och laget måste försöka hitta tillbaka till det vinnande flowet man hade för ett par matcher sedan. På hemmais är man i vanliga fall oerhört starka och i natt gästar överraskningen NY Islanders som kommer in B2B efter en tuff vinster mot Florida i går. Islanders är ingen dåligt lag och många underskattade de inför säsongen, men firma Tavares, Okposo tillsammans med en par andra tongivande spelare har motbevisat experterna. Man står nu på 5 raka vinster och allt rullar på för laget från NY. Dock fick man jobba oerhört tufft mot Panthers igår och bör vara trötta i natt och när Bolts söker revansch efter hemmanederlaget mot Sharks där man gjorde en rent av sagt dålig match tror jag man kommer få det tufft. Bolts är i grunden ett bättre lag än Islanders på alla positioner och dessutom har Bolts 6-2-1 hemma och jag tror man utökar den statistiken i natt och plockar därför:

Tampa Bay ML (1.60) härifrån

Skador

Tampa Bay: B.Connolly, V.Hedman, M.Ohlund
Islanders: E.Boulton, M.Carkner, M.Grabner

Spel 2:

St Louis Blues - Washington Capitals

Goalies: Elliott (confirmed) vs Peters (confirmed)

Lite liknande situation här som i ovanstående match då St Louis är ett oerhört starkt hemmalag medan Capitals inte alls är lika duktiga på bortais. Caps kommer även de in B2B efter en jämn förlust mot Devils. Corey Schnieder höll nollan och Devils kunde tillslut vinna efter 1-0 då Mike Cammalleri stått för det enda målet i matchen. St Louis tog en stark seger mot Preds där man kriga på bra och jag tror man fortsätter på den vägen då man bör vara tyngre än ett B2B Capitals som är svagare på bortais. Justin Peter i mål för bortalaget och där bör Elliott ha bra fördel emot honom i målvaktsmatchen. Jag tror på Blues här och plockar därför:

St Louis ML (1.58) härifrån

Skador

St Louis: Skadefri trupp
Washington: T.Wilson, B.Laich, J.Erskin, A.Volpatti

Nattens spel blir alltså dubbeln:

Tampa Bay ML + St Louis Blues ML @ 2.47 3/6 units hos bet365

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 15 November, 2014, 18:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!