Speltips

Speltips Holland-Lettland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-16 18:00 Spela här

Speltips Holland-Lettland
Land: Europa Liga: EM-Kval
Odds: 2.15 Speltips: 1 -2.5
2014-11-16 18:00 Holland-Lettland 1 -2.5 2.15 RalleArvid

Tråkigt med Sverige såklart men på rekfronten för egen del gick det ju hur bra som helst. Som jag trodde på förhand visade alltså Schweiz att man blir att räkna med i gruppen och att det var färdiglekt. Handikapp-spelet satt med god marginal då det till slut blev 4-0 mot Litauen.

Jag har under söndagen fastnat för en liknande match. Ett starkt offensivt landslag i toppen av världsrankingen med lite halvknackig start på kvalet som möter ett lag från baltikum som är rankad oerhört långt ner på världsrankingen och som är fullkomligt bedrövliga borta och som sällan gör mål när man lämnar hemmaplan.

Holland är rankat nummer fem på världsrankingen och man kommer från ett imponerande VM-slutspel i Brasilien där man inponerade stort, framförallt offensivt.

På sistone har det gått lite knackigt efter förbundskaptensbytet men vi måste komma ihåg att de uppgifter man ställts inför på sistone är långt ifrån något att skämmas över om man förlorar. Italien, Tjeckien, Mexiko och Island är inte på något sätt enkla matcher, det enda som jag tycker sticker ut här är förlusten mot Tjeckien men där ursäktas man av att det var första tävlingsmatchen för nya ledarstaben samt första kvalmatchen som spelades borta mot det på förhand tuffaste motståndet i gruppen.

Hema städade sen Holland planenligt av Kazhakstan med 3-1 och träningsmatchen tidigare i veckan hemma på Amsterdam arena var en fantastisk tillställning där man radade upp målchanser och mycket väl kunde gjort både 3, 4 och 5 mål men istället blev sönderkontrande av ett hyperfarligt Mexikanskt anfallspar i Chicharito och Carlos Vela, spelare som har en kapacitet som ingen i hela Lettlands historia har även om man skulle slå samman samtliga anfallsspelare i nationens historia.

Lettland har nu 16 raka 90 minutare plus tillägg på bortaplan utan seger, senast man bann på bortaplan var mot Georgien med 1-0 och detta är den enda segern på de 20 senaste bortamatcherna. Förluster utan att göra mål mot Litauen, Quatar, Makedonien och Kina trängs med oavgjorda matcher mot andra mediokra nationer som Estland och Liechstenstein.

Holland måste vinna på hemmaplan för att haka på Island och Tjeckien i toppen och man måste dessutom vinna stort för att ingjuta självförtroende och hopp om EM-drömmar. Guus Hiddink och Ruuid van Nistelrooy har haft en bra uppladdningsvecka med truppen vilket gör att man filat på än fler detaljer i framförallt anfallsspelet sedan senast. Det såg som sagt redan riktigt bra ut mot Mekico, ett lag som är känt för sin fina offensiv, och det kommer vara ännu bättre nu när det är tävlingslandskamp och skarpt läge.

Ett toktaggat stjärnspäckat holländskt landslag med kniven på strupen och stjärnspelare i god form kommer framför en fantatisk hemmapublik att fullkomligt mangla Lettland i Amsterdam.

Handikappettan spelas med -2.5 till fina 2.15 hos bet365 .com.
Bonusspel blir även Huntelaar att göra mål at anytime till 1.95, han har sett riktigt vass ut både i landslag och klubblag och har 100% förtroende från de nya ledarna och allt anfallsspel byggs runt hans spetsegenskaper i boxen.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 15 November, 2014, 23:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Westah - 2014-11-16 14:21:40

Jag tänkte precis fråga samma som Chris, för de startar kanske med RVP?

Chris - 2014-11-16 13:24:15

Tja Arvid.. Jo,är du säker på att Huntelaar får bra med speltid? Gillar att spela målskytt,speciellt i landskamper...