Speltips

Speltips Belgien - Wales

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-16 18:00 Spela här

Speltips Belgien - Wales
Land: Internationell Liga: EM-kval
Odds: 2.60 Speltips: BLGM+Ö2.5
2014-11-16 18:00 Belgien - Wales BLGM+Ö2.5 2.60 J.Dizzle

Att Belgien gör mål räknar jag kallt med. Gör alltid mål hemma. Är storfavorit till att ta hem den här gruppen. Är ju en del matcher kvar, men behöver nog vinna en sån här match för att det inte ska bli onödigt spännande. Finns massor av offensiv kvalité i Belgien, spelare som Hazard, Benteke, Lukaku, Origi, Mertens, De Bruyne kan ställa till det för alla lag.

Wales suktar väldigt mycket efter ett mästerskap. Och sånt här bra läge har man nog aldrig haft, nu när det är två lag som är direktkvalificerade och trean får kvala. Har vunnit måstematcherna mot både Cypern och Andorra, samt en poäng hemma mot Bosnien. Det måste ändå ses som fullt godkänt. Leder därmed gruppen för närvarande med 1 poäng före Israel och 3 före Belgien, men med en match mer spelad.

Wales kan gå ut med rätt skön känsla till den här matchen, långt i från någon måstematch så man har inget att förlora. Har vunnit de matcherna man var tvungna att göra. Ett plus är att både Bale och Ramsey ser ut att komma till start, och det var ett tag sen bägge var på plan samtidigt i en kvalmatch. De båda har gjort 9 av Wales 10 senaste bortamål i kvalen. Det är de två som bär hela det här laget.

Belgien är i stort sett ordinarie men saknar sin mittbacksgeneral och kapten Vincent Kompany som är skadad. Ett minus helt klart, och backlinjen försvagas rätt mycket i mina ögon. Alderweireld och Lombaerts ser ur att bilda mittlås istället. Helt okej spelare, men långt ifrån några övermän.

Att Belgien gör mål känns redan rätt klart. Kommer såklart gå för seger och kommer äga mycket boll, nån annan matchbild är inte att förvänta. Men Wales är lite underskattade, när de väl har alla gubbar med, vilket är långt ifrån alltid, så är man ett lag att räkna med. Har smarta spelare där på mitten som Ramsey, Allen, Ledley. Sen en hypersnabb och målfarlig Bale längst fram.

Bolagen verkar tro på storseger för hemmalaget. Men jag är inte riktigt enig där. Wales kan mycket väl störa Belgarna här. 2,3-1 är mitt tips.


Spel: Båda lagen gör mål + över 2.5 mål @2.60

2/5 units

J.Dizzle - 16 November, 2014, 13:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
BetJahJah - 2014-11-16 14:28:07

Tjo först vill jag säga hoppas du får en underbar spelkväll!

Sedan, jag väljer att går emot ditt spel ikväll: Belgien & u 2.5 mål @3.25

Wales har spelat okej i senaste matcherna men om man är realistisk så har det inte varit mot något jättebra motstånd. Bale vände på egen hand mot andorra Bara 2-1.. Mot Bosnien spelade man 0-0 i en match som Bosnien stundtals ägde, och som dessutom var svagt formmässigt och spelarmässigt.

Som vi alla vet är Belgien ett underbart lag på hemma plan, motståndarna får knappt genomföra några effektiva anfall. Belgarna spelar smart, dem bygger upp spelet och rullar fint, utan att gå bort sig. Visst är kompanys frånvaro ett stort minus men tror inte Walesarna kommer göra mål ikväll.

Wales har fått spelare tillbaka, men frågan är i vilken form dessa är? Även Bale har varit smått skadad och precis kommit tillbaka(startade senast mot Vallecano i ligan).

Enligt min syn vinner Belgarna ikväll kontrollerat med 1,2-0 . Följer lite även senaste em kval matchernas spår med målsnålt i rätt många matcher.

Lycka till, hoppas ngn av oss vinner iallafall!