Speltips

Speltips New Orleans Saints - Cincinnati Bengals

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2014-11-16 19:00 Spela här

Speltips New Orleans Saints - Cincinnati Bengals
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.83 Speltips: Saints -6,5
2014-11-16 19:00 New Orleans Saints - Cincinnati Bengals Saints -6,5 1.83 ChristianB

Då var det äntligen söndag igen och dags för veckans NFL! Mitt första spel blir i matchen mellan New Orleans Saints och Cincinnati Bengals, där jag tror att Saints kommer att dra det längsta strået. Vi spelade ju på Saints förra veckan och efter en TD i sista sekund så såg spelet ut att sitta, men den dömdes bort på grund av en penalty och vi fick istället se lagen gå till övertid där tillslut 49ers var de som gick vinnande ur duellen. Surt. Men nya tag idag!

Saints har fyra vinster och fem förluster i år och leder sin division en seger före Carolina.
Bengals har fem vinster och tre förluster och ligger tvåa en match bakom Cleveland.

Saints på hemmaplan är inte att leka med, innan den knappa förlusten mot 49ers förra veckan så hade man vunnit 20 raka hemmamatcher under ledning av coach Sean Payton, och hade det inte vart för de många misstag som Drew Brees gjorde i matchen som kostade honom tre turnovers så hade den sviten vart förlängs till 21. Idag kommer alltså Cincinnati Bengals på besök och jag tror att man tar sig i kragen och vinner denna match. Drew Brees och Sean Payton är som ett team bland de bästa i ligan på att planera sina matcher och hemma i sin Superdome är de nästintill ostoppbara. Man har running back Mark Ingram i storform och mot springförsvaret för Bengals, som rankas näst sist i ligan, så kommer han att fortsätta att göra stora spel och korta av planen för sin QB Brees. Detta kommer att vara en viktig faktor ikväll, då det förutom att korta av planen för Brees, även tillåter Saints att kontrollera klockan och spelets gång. Brees kommer inte heller att ha några problem att hitta ställen att kasta bollen till då både Brandin Cooks och Jimmy Graham spelar mycket bra just nu. Bengals passförsvar rankas som nummer 20 i ligan och senast mot Cleveland Browns så var man helt utspelade.

Man förlorade den matchen med hela 24-3 och kunde inte producera NÅGONTING framåt. QB Andy Dalton har verkligen gått ner sig i år och förra matchen var en historiskt dålig sådan från hans sida, med en QB rating på bara 2.0 och 86 yards passade, så dåligt har ingen spelat sedan 1983. Inte heller springspelet, men backupen Jeremy Hill, hade någon chans att göra några stora spel. Man blev helt enkelt utspelade. Bengals kommer även i denna match att sakna sin ordinarie running back Giovani Bernard, vilket såklart kommer att märkas av om Jeremy Hill inte har en lika bra dag som han hade när han först tog över som backup. Springspelet är dock något som de måste lyckas etablera för att kunna bita sig in i denna match och inte låta Brees vara på planen för mycket, mot det 22:a rankade springförsvaret hos Saints så finns det en möjlighet att göra detta. QB Andy Dalton kommer att tvingas kasta en hel del och han kommer att behöva göra det under en hel del press. Saints älskar att sända sina blitzar och har 21 sacks för året, mot en riktigt skakig offensiv linje kommer man nog att pressa QBn en hel del denna kväll, och som Dalton spelar just nu är det inget som Bengals vill se hända. Mycket att problemen förra veckan berodde på saknaden av linjemannen Andre Smith, och han kommer att missa även denna match. Bengals saknar även sin linebacker Vontaze Burfict på den defensiva sidan. För Saints har man frågetecken för cornern Keenan Lewis, som är en viktig spelare, han blev skadad i förra matchen men kom in till spel igen, så jag hoppas att han kan spela även idag. Även linebackern Curtis Lofton är ett frågetecken till spel.

Saints täcker spreaden mer än dubbelt så många gånger som man inte gör det när man är favoriter hemma i sin superdome (35-15) och med Drew Brees efter en förlust så täcker man spreaden nästan dubbelt så många gånger som man inte gör det (29-17). Man måste börja vinna nu och ta kontroll över sin division. Att få Saints med ett handikapp under sju här känns mycket bra och jag kommer att spela Saints -6,5 till 1.83 gånger pengarna.

ChristianB - 16 November, 2014, 13:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
niklasstoor - 2014-11-16 18:34:51

Ryggade denna! Blir så sur på alla misstag som skedde senast...

Anderzzon - 2014-11-16 17:43:02

Linan ligger på -7 nu, va säger du om de?:)