Speltips

Speltips Belgien - Wales

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-16 20:45 Spela här

Speltips Belgien - Wales
Land: Belgien Liga: EM-kval
Odds: 1.85 Speltips: Wales +1,5
2014-11-16 20:45 Belgien - Wales Wales +1,5 1.85 Polsater

Wales +1,5 blir mitt spel för dagen.

Gillar verkligen en så här stor pluslina på ett lag med vassa spelare framåt och som är solida bakåt.

Grupp b:
1 Wales 3 2 1 0 4-2 7
2 Israel 2 2 0 0 6-2 6
3 Belgien 2 1 1 0 7-1 4

Bosnien är nog huvudkandidaten motståndsmässigt i den här gruppen. Men Dzeko och co. har inlett svagt och är redan lite på efterkälken. Därför är det här en match där jag tror mycket handlar om att inte förlora. Belgien har, som alla vet, ett väldigt fint lag med mängder av klasspelare. Kapten Voincent Kompany är dock borta, vilket gör att mittlåset verkar bli Lombaerts och Alderweireld i stället. Inga dåliga spelare alls, men ett avbräck såklart. Tänkbart lag:

Courtois
Borre, Alderweireld, Lombaerts, Vertonghen
Fellaini, Witsel
Hazard, Bruyne, Origi
Lukaku

Wales har defensiva fältaren Andy King avstängd. Annars ser det dock okej utdö både Ramsey och Allen är tillbaka i laget:
Hennessey
Gunter, Williams, Collins, Taylor
Cotterill, Ledley, Allen, Ramsey, Bale
Robson-Kanu

Gillar det här Waleslaget ändå. Bale är såklart fantastisk, men det finns många som är på en hög nivå i PL. Suktar efter ett mästerskap och har nu satt sig i ett bra läge. Möter såklart ett Belgien som är mycket bättre på pappret och kommer få koncentrera sig på att hålla rent bakåt. Tycker dock att, baserat på det jag såg av Belgien i VM, så är det inget lag som blåser på och tokkör. Coach Wilmots förespråkar en rätt försiktig fotboll. Känns som att det här kan bli rätt tillknäppt och tajt med få mål. Lägg till att Wales har ett par gubbar som alltid kommer hota alla landslag de möter så förstår du varför det är skönt att sitta på en +1,5-lina. I landslagssammanhang är det alltid lättare att vara laget som backar hem och kontrar än det lag som måste föra spelet och få saker att hända. Walesarna har ingen vana att förlora matcher stort och jag tror man definitivt kan ge belgarna en match här. Känslan är därför att en +1,5-lina är en bra utgångsposition som gör det möjligt att slå över på raka ettan på Belgien live. Men som sagt, hade inte blivit superförvånad om Wales tar poäng här. Kvalspel är tajt, poängen är det enda som räknas så stora segrar är inte vardagsmat. +1,5 ger dig krysset, tvåan och en uddamålsseger för hemmalaget - jag tror uppenbarligen att det är där vi kommer hamna efter 90 minuter plus tillägg.

@nokkan21

Polsater - 16 November, 2014, 14:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!