Speltips

Speltips Israel- Bosnien H.

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-16 20:45 Spela här

Speltips Israel- Bosnien H.
Land: Liga: EM-kval
Odds: 3.00 Speltips: Bosnien H. ö 1.5
2014-11-16 20:45 Israel- Bosnien H. Bosnien H. ö 1.5 3.00 BetJahJah

Shalom!

Ja så hälsar man ikväll när matchen mellan Israel och Bosnien Hercegovina spelas.
En match där Israel är småfavoriter.

Vad ska man säga om insatserna såhär långt? Ett Israel som anses vara i kanonform till skillnad från mitt kära(yes, yes I am) Bosnien som startat detta Em-kval med sämre resultat än väntat.

Israel:
Cypern-Israel 1-2
Andorra- Israel 1-4

Bosnien- Cypern 1-2
Wales- Bosnien 0-0
Bosnien- Belgien 1-1Vad har hänt med detta Bosnien Hercegovina på senaste tid? ja, om man börjar innan sommaren så tog sig Bosnien faktiskt till VM, till ett mästerskap överhuvudtaget för första gången sedan Bosnien blev självständigt. Alla Spelare, alla fans svävade bland moln, och även om många trodde på avancemang så kände man innerst inne att bara att få deltaga i VM var stort och tillräckligt nog. Man snubblade på offsidelinjen då.

Efter VM spelet kan man säga att svävandet bland molnen fortsatte. Efter flera lätta kvalmatcher inför Em och Vm senaste 2 åren så tror jag att det utvecklades en falsk trygghet i laget. Dzeko som varit en av de mest stabila spelarna slutade springa på planen...Spahic tyckte han hade gjort sitt för landslaget, och detta unga talangfulla landslaget skulle "bara" fortsätta på samma spår, och fortsätta ta Kvalen med storm utan honom! Nya spelare skulle in och utvecklas tillsammans. Resultaten? inget vidare!

Varför tror jag på Bosnien Hercegovina ikväll? och efter dessa sämre inledande matcherna hur fasiken ska dem göra två mål på ett Israel i kanonform?

Man ska inte luras allt för mycket av israels vunna matcher, mot två "blåbärsnationer". Då kan vissa tycka att #ja men varför förlorade Bosnien mot Cypern själva då?# Det har gått för snabbt helt enkelt för Bosnierna och när man ligger i en ond cirkel så bara fortsätter och fortsätter dessa negativa resultat. (Titta bara på Grekland)

Till kvällens match saknas dessutom båda startspelarna där framme: Dzeko och Ibisevic. Dock är Spahic tillbaka i landslaget(redan i förra matchen mot Belgien) vilket är en stor trygghet för hela laget.
Dzekos frånvaro ser jag inte som något allt för negativt, då han som tidigare nämnts slutat kämpa allt för mycket på planen.

Israel har en match mindre spelad och vet själva med sig att en poäng är klart godkänt i kvällens match, så att göra bort sig med ett offensivt spel tror jag inte att dem gör.
Dessutom har man släppt in mål i båda matcherna hittills i kvalet och kommer säkerligen göra det ikväll också.

Bosnien att göra två mål mot israel till oddset 3, det anser jag är fullt möjligt och klart ett överodds.

Dags för Bosnien Hercegovina att vakna, och med alla de underbara fansen som rest till Israel tror jag detta spelet sitter!


Idemo!EDITERAD 2014-11-16 15.15:52

EDITERAD 2014-11-16 15.18:44

BetJahJah - 16 November, 2014, 15:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!