Speltips

Speltips Anaheim Ducks - Florida Panthers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-11-17 02:00 Spela här

Speltips Anaheim Ducks - Florida Panthers
Land: USA Liga: NHL
Odds: 3.55 Speltips: Ducks -2 AH
2014-11-17 02:00 Anaheim Ducks - Florida Panthers Ducks -2 AH 3.55 J.Dizzle

Det är dags för Anaheim i natt!

Anaheim har gjort två bra matcher mot Kings nu på kort tid. Vann hemma rättvist, men förlora en jämn drabbning nu senast. Men Kings var bättre i tredje och förtjänade segern. Helt annan match nu när man tar emot Florida som brukar hålla till bland bottenplaceringarna, och lär göra det den här säsongen också.
Anaheim ett lag jag gillar som bara öser på och är tunga i offensiv zon. Kommer till mycket avslut, och det blir nog inget undantag nu. Kommer vara det spelförande laget och tar tag i taktpinnen med en gång. Resultatmässigt har det väl funnits mer att önska av, men känns som en tidsfråga innan det lossnar på allvar. Har en högst lämplig uppgift, och får dessutom tillbaka stjärnan Perry som går direkt in i förstafemman. Jätteplus!

Florida är sällan något att räkna med, kan väl blixtra till nån gång. Har inte haft det svåraste schemat hittills men har gjort det helt okej och spelat jämna matcher, men det där sista har saknats. Har många förluster på OT/straffar på bortais, en hel del otur har man säkert haft men man har ju som sagt inte mött några giganter.

Andersen bekräftad för Anaheim.
Loungo för Florida.

Anaheim har spelat helt okej och är tunga hemma. Man är ett lag att räkna med där i toppen och det ska vara klasskillnad här. En seger med ett par puckar står på tur är känslan.

Spel: Anaheim -2 ah @3.55 (pengarna tillbaka vid exakt vinst med två mål)

2/5 units

J.Dizzle - 17 November, 2014, 00:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!