Bulgarien U19 - Sverige U19 (Sverige -1,5) @2,15 x 3/5 units ( Unibet )

Kvalet till EM spelas just nu som en turnering nere i Israel och Sverige har öppnat bra. Ukraina och Sverige är toppkandidater att ta sig vidare och just nu toppas gruppen av just Ukraina med samma poäng som Sverige men med bättre målskillnad.

Ukraina 4 p
Sverige 4 p
Israel 3 p
Bulgarien 0 p

Detta är alltså samma lag som tog brons i U17 VM förra sommaren. Ett lag som då innehöll många talanger. En stor del av dessa har tagit stora kliv in i seniorfotbollen. Gustav Engvall har tagit en startplats i IFK Göteborg och gjort en hel del mål.


Sverige och Ukraina spelade 2-2 och Ukraina vann med 5-1 mot Bulgarien. Redan där har vi en fingervisning på vad dom kan hända. Jag håller faktiskt Sverige som ett snäppet bättre lag än Ukraina och kommer vi bara upp i tillräckligt hög nivå så ska det gå vägen med ett par bollar. Vid ett mål i baken här så finns det chans att de tappar humöret helt då avancemang är bortom räckhåll.


Matchstart redan 16:00.

Flera bolag väntar med att släppa fler alternativ på spelmarknaden. Men lite is i magen så kommer fler alternativ att släppas innan matchstart.

This is the stats tab
This is the post tip